U školske klupe od ponedjeljka prvi put sješće 346 prvaka

U školske klupe od ponedjeljka prvi put sješće 346 prvaka

6
Podijeli

Poslije ljetnjeg raspusta 4. septembra oglasiće se opet školsko zvono, a za novu školsku godinu spremni su u sve četiri osnovne i u Sednjoj mješovitoj školi “Ivan Goran Kovačić”, kao i u Školi za osnovno muzičko obrazovanje.

Prvi put u školske klupe sješće 346 đaka prvaka. U OŠ “Dašo Pavičić” svečani prijem za njih je u 8 časova. Ova najveća škola radiće i dalje u dvije smjene, prva će početi u 7:30, a druga u 13:30 časova, uz sedmične promjene. Učenicima II razreda i III 3 nastava će počinjati u 12:40h.

Picerija i restoran

Prijem prvaka u OŠ “Ilija Kišić” biće upriličen u 8:30 časova. Nastava za prijepodnevnu smjenu od VI do IX razreda, I razreda kao i za djecu koja uče po posebnim programima počeće u 8, dok će druga smjena, za učenike od II do V razreda, početi u 13:15 časova.

U OŠ “Milan Vuković” prijem đaka prvaka je zakazan za 9 časova. U ovoj školi učenici od I do IV i od VI do IX razreda pohađaju nastavu u jutarnjoj smjeni, dok su IV i Vrazredi u popodnevnoj.
U bijelskoj OŠ “Orjenski bataljon” prijem prvaka je zakazan za 9:30 časova, stariji đaci raspored će dobiti u 8, dok će učenici od II do V razreda raspored dobiti u 9 časova.

U Srednjoj mješovitoj školi “Ivan Goran Kovačić prva smjena počinje u 7:30, dok će đaci u drugoj smjeni školsku godinu započeti u 13 časova. ukupan broj đaka u ovoj školskoj godini je 1082.

Ove godine nastavu u Muzičkoj školi pohađaće oko 360 đaka. Upisni rok je otovren do 5. septembra, pa se još uvjek ne zna konačan broj. Formirana su, po prvi put, čak 3 odjeljenja pripremnog (prvog) razreda sa ukupno 46 učenika, dko će njih 8 pohađati nastavu u područnom odjeljenju u Bijeloj. Polaznici muzičke škole su dužni da se jave profesorima u ponedjeljak, 4. septembra od 8 do 12 časova. Učenici sa odsjeka udaraljki treba da se jave profesoru Oliveru Nedoviću i to u terminima u utorak i petak od 8 do 12 i od 14 do 17 časova.

6 Komentari

  1. Nije važno ko je učiteljica,ni đe je škola,program je prepisan i ni to nije važno.Sve što treba je mozak i dijete uče onako kako mu je zapisano,prilagođava se sredini i vremenu onako kako je pametno rođeno,ne zanosite se da se pamet i sposobnost dobija preko veze i učiteljice,vazda je bilo umišljenih mama,a neka ih,to je njima tako suđeno,neko nema ponosa,a neko se bori….

  2. Da li možete malo istražiti zašto velikom broju djece koja treba da krenu u vrtić nisu spremne potvrde ljekara koje su neophodne. Doktori prebacuju krivicu na sestre, sestre na doktore…. a da nam pri tom bude receno Da “Ne moraju sva djeca u ponedeljak da počnu u vrtic”. Pa neka nas onda savetuju gdje ćemo u ponedeljak s njima?!!!

  3. E kada vidim koliko su se pojedini roditelji potrudili da nadju vezu kako bi im dijete doslo kod odredjene uciteljice, muka mi. SRAM VAS BILO!
    Jedna majka je toliko umislila da je neka velicina da je cak pojedinim roditeljima nudila pomoc da im dijete upise u odjeljenje koje oni zele.
    A ovi iz skole Daso Pavicic jos nisu izbacili spiskove na kojima se vidi u kojim su odjeljenjima djeca. Vjerovatno se ostavlja prostor za dodatne izmjene.

Ostavite komentar

*

code