U Srednjoj školi na Savini unutrašnji radovi koštaće skoro 10 hiljada eura

U Srednjoj školi na Savini unutrašnji radovi koštaće skoro 10 hiljada eura

1
Podijeli

Iako je do početka nastavne 2018/2019. godine ostalo nešto više od 20 dana, u JUSMŠ Ivan Goran Kovačić avgust će, osim za polaganje popravnih i prijemnih ispita, iskoristiti za pripremu dijela prostorija školske zgrade.

Naime, dio učionica, stepeništa, plafona i zidova biće okrečen i osvježen, a za taj posao na tenderu je izabrana pljevaljska kompanija „Tehno gradnja“ d.o.o.

Picerija i restoran

Oni su, kako se navodi u tenderskoj dokumentaciji, dali najpovoljniju ponudu, od 9.855 eura sa PDV-om.

Inženjer ove firme, Radovan Delić kazao nam je da će u srijedu obići školu, kako bi se upoznali sa stanjem, napravili specifikaciju radova i neophodnog materijala, kao i mjesta na kojima će montirati skele. Riječ je isključivo o unutrašnjim radovima, na površini od oko 2,5 hiljade kvadrata.

Nakon isteka zakonskog roka za žalbe, izvođač će potpisati ugovor. Radovi će biti okončani do početka školske godine, a ne bi trebalo da traju duže od 15 dana.

1 komentar

  1. Da bilo je i vrijeme da skola ne prokisnjava kao zadnjih par godina dok opstinari imaju para za razna bjelosvjetska putovanja i boks meceve. Djeco zavrsavajte skole i bjezat sto dalje od ovih i ovakvih.

    8
    3

Ostavite komentar

*

code