Ispravka iz Cedisa: Bijela i Kamenari u četvrtak bez struje

Ispravka iz Cedisa: Bijela i Kamenari u četvrtak bez struje

13
Podijeli

Zbog planiranih radova na mreži, u četvrtak će bez napajanja električnom energijom u terminu od 11 do 18 časova ostati potrošači Bijele i Kamenara – saopštavaju iz CEDIS-a.

Radovi se izvode zbog kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Picerija i restoran

 

13 Komentari

  1. Ovi sto biraju termine za gasenje struje izgleda ne slave nijednu slavu. Pa vjerovatno ne znaju da I Dan poslije slave ljudi imaju goste. Ali nema veze, njima cemo dati hleba I margarina da rucaju.

  2. POSTOVANA GOSPODO ZNAJU LI OVI STO JE CRVENO SLOVO I DA SU ISTO ISKOPCALI KAD JE BIO KATOLICKI SV.NIKOLA.LICNO SAM ZVAO DISTRIBUCIJU DA PRIJAVIM I ODMAH SU REKLI JELI POZIV IZ KAMENARA. ZNACI ZNAJU STA RADE I NIJE PRVI PUT AJDE DA VIDIMO HOCE LI UGASITI HOTELIJERIMA JACIM ZA NOVOGODISNJE I BOZICNE PRAZNIKE (NESMIJU NI POMISLITI).OVA KUCA NEMA DOMACINA .

  3. Molim redakciju Jadrana da ispravi informaciju. Iskljucenja ce biti ali ne za Nikoljdan, vec 20.12. Elektrodistribuciju zvao pa su oni rekli da je tacan datum 20.12.

Ostavite komentar

*

code