Početna Politika U srijedu nastavak zasjedanja Skupštine opštine Herceg Novi

U srijedu nastavak zasjedanja Skupštine opštine Herceg Novi

6

Odbornici lokalnog parlamenta u Herceg Novom nastaviće u srijedu, 9. redovnu sjednicu, započetu 25. aprila.

Pred odbornicima će se naći preobiman dnevni red, jer je tokom prvog dijela usvojena tek prva tačka, od 57, odnosno odluka o milion eura vrijednom ugovoru o sudskom poravnanju sa danskom kompanijom Nova lume, za projekat led rasvjete.

Podsjećamo, u nastavku sjednice biće rasprave oko poslovanja opštinskih preduzeća, institucija i agencija, lokalne administarcije, rada predsjednika Opštine, programa za ovu godinu, pripremi turističke sezone.

Polemike mogu izazvati dvije veoma važne odluke, jedna je o donošenju Programa privremenih objekata na području opštine Herceg Novi za narednih 5 godina, a druga o naknadi za komunalno opremanje građevinskog zemljišta.

Među interesantnim temama su i odluke o boravišnoj taksi, novim cijenama javnog prevoza putnika u gradskim i prigradskim naseljima, novom radnom vremenu, rješavanju stambenih pоtreba lokalnih službenika i namještenika kupovinom stana pod povoljnijim uslovima, pravima i uslugama iz socijalne i dječije zaštite, kao i nekoliko predloga Odluka o utvrđivanju lokacija za postavljanje objekata od opšteg interesa.

Predsjednik Skupštine, dr Miloš Bigović sjednicu je zakazao u srijedu, 8. maja, u 8:30 časova.

6 Komentari

  1. Ove Demokrate i Novska Prevara samo setaju, zsposljavaju i dizu namete imali i jedno predizborno obecanje da su ispunili osim rasvjete od Mjesne Zajednice do Galeba.

    22
    6

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code