U stanu Novljanina oduzeta veća količina oružja

U stanu Novljanina oduzeta veća količina oružja

25
Podijeli
Hercegnovska policija je danas, pretresom kuće M.Đ, pronašla i oduzela veću količinu oružja, saopšteno je iz Uprave policije.
Službenici CB Herceg Novi su, po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu i po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda, pretresli kuću i druge prostorije koje koristi M.Đ. iz Herceg Novog.
      
Pronašli su i oduzeli: stari puškomitraljez, staru pušku kremenjaču, pušku tzv. talijanku, pušku lovačku jednocijevku, stari signalni pištolj, tri bajoneta, jednu mačetu, jedan zatvarač od puške, rezervnu cijev od puškomitraljeza i jedan puščani metak.
     
Oduzeto oružje biće upućeno u Forenzički centar radi vještačenja.
Državni tužilac u ODT u Herceg Novom će se nakon vještačenja Forenzičkog centra izjasniti o kvalifikaciji krivičnog djela.

25 Komentari

 1. Овај је спремао државни удар… Хапси наша милицијо. Браво!!! Левор, шмајсер, и бомба….доживотна.

  6
  2
 2. Dobar ulov ali pitanje je zasto do sad nijeste uhapsili ovoga kriminalca,koliko oruzja ima nebi bilo strano da je upleten u drzavni udar,vjerovatno mu je u auto oko retrovizora zastava cetiri s a u kucu na zid ratko mladic…uzas

  7
  10
 3. Dobro je da ste ovo objavili sa ovako bombasticnim naslovom i slikom koja ukazuje na nesto sashimi drugo – da se vidi da je rad policije samo farsa, jer neve ,nemogu iLi od nekoga nesmiju da oduzimaju oruzje od mafije.

  5
  2
 4. A zasto ne kupita od tamo okle cijeli grad zna? Zato sto me smijete! Jer su Vam rekli neka izgleda kao da nesto radite. Da nije i on pripadnik neke kriminalne organizacije? Ajde vise stvarno ne sprdajte se sa samima sobom. Vratite to covjeku pa bolje da ovo niste objavili.

  20
  2
 5. E kad bi bog dao da svakome u ovo selo preberu kuće i oslobode ih tradicionalnoga straha od sebe.Oni i krsnu slavu slave pucajući da se zna da imaju i mogu.

  5
  11
  • Svaku akciju Policije koja je usmjerena na kvalitetan rezultat velikodušno pozdravljam i podržavam, ali ovakva ” jajarenja”, e to bi već bilo “too much” za podržati. Ne kažem da ovo nije trebalo oduzeti, ali ovo sigurno nije bilo zgodbo da Policijski P.R. objavi novinarima. Ima ova unutrašnja kontrola Policije u Crnoj Gori veoma težak i nezahvalan posao da obavi unutar sistema, a nadajmo se da će oni to izvršiti zadovoljavajuće.

 6. Ne mogu da vjerujem!Čoek ima prelijep etno objekat,i te puške i pištolji su dio tog ambijenta,svaka od tih pušaka je iznad kamina već 10 godina.SRAM DA VAS BUDE!!!

  47
  5
 7. Veći dio ovog zardjalog i neupotrebljivog oružja je godinama krasilo zid jedne konobe-restorana u zaledju Herceg-Novog. Mnogi policijski službenici su morali vidjeti to izloženo oružje, ali niko do sada nije reagovao. To je sada izgleda “cool” da se sve oduzima, jer je staro željezo svo već pokupljeno, pa sad će valjati i komadi oružja za topionice. Inače ta mačeta ima da se kupi u svaku poljoprivrednu apoteku i zaista bi policijski službenici morali da raskrste u svojim glavama šta se može oduzeti, a šta se može kupiti u legalnoj prodaji po prodavnicama bez posebnih dozvola i odobrenja.

  41
  1
 8. Trofejmo,trofejno ali pucaaaa
  Kad ne rade ne valja kad rade ne valja
  Udri milicijo samo napred imate podrsku novljana
  Dosta vise placeni botovi

  7
  30
 9. Od bajoneta i mačete se mogu nagrditi prsti, a ako se puška otkaci sa zida i padne nekome na glavu –
  taj moze zavrsiti u bolnici! Sreca za javnu sigurnost da je to sve oduzeto! U Novome bi pod hitno trebalo zabraniti pucanje naduvanim papirnim kesama – moze nekoga da prekine srce!

  31
  1
 10. Sto se vi razumete u oruzje majstori.Ma zapucao bi vam malo iz ovog kako ga zovete trofejnog a taj jedan metak moze biti dovoljan da ubije coveka.

  3
  20
 11. Ovim takozvanim oruzjem mozes da se boris jedino kao nezmetkovic. Nije pucalo bar 50 godina. A taj jedan metak je presudan u ovom slucaju. Moza otkriju da je tim oruzjem ubijen neki svabo ili talijan ’45.

  47
  5
 12. Jaaa bruke i sramote čime se diče … Skupljeno neko trofejno oružje iz vremena Marije Terezije, a naslov stavili da pomisle ljudi da je pala teroristička organizacija… Jad.

  51
  4

Ostavite komentar

*

code