Početna Izdvojeno U susret izborima u Novom: Samo 4 partije mogu predložiti po jednog...

U susret izborima u Novom: Samo 4 partije mogu predložiti po jednog člana i zamjenika u stalni saziv biračkih odbora

21

Demokratska partija socijalista, Demokratska Crna Gora, Demokratski front i Izbor imaju pravo da predlože po jednog člana i zamjenika u stalni saziv biračkih odbora na osnovu postojećeg saziva SO Herceg Novi.

Opštinska izborna komisija je shodno Zakonu o izboru odbornika i poslanika donijela rješenje kojim se utvrđuje koje partije imaju pravo predlaganja kandidata skupštinske većine ili opozicije.

Rješenje koje je potpisala predsjednica hercegnovske OIK, Mirjana Ivanović, dostavljeno je svim političkim partijama odnosno izbornim listama u SO Herceg Novi.

Protiv ovog rješenja dozvoljen je prigovor Državnoj izbornoj komisiji u roku od 72 sata od prijema rješenja.

21 Komentari

 1. Ako su novljani pametni, treba da bojkotuju izbore. Raspisali izbore pred samu turisticku sezonu. Uz otvorene skole i predizbornu kampanju, mozemo ocekivati pogorsanje epidemioloske situacije i novo zatvaranje.

  15
  3
 2. # montenegro
  Gdje ti živiš, i u kom vijeku.!?
  Da sljegnete iz šume i povedite komandanta!!!
  Uz podršku raznih Mesića, Radoncica, Komšici, Tačija i sličnih, “neće da može”!

  19
  16
 3. Milacic i Prava Crna Gora, mlada partija, bez mrlje i ne ucesca u nijednoj vlasti do sada, koje u svojim mandatima imaju putera na glavi, treba da dobije povjerenje gradjana. Iskreni borci za crkvu, za srpstvo i jedini koji su uz premijera.

  12
  76
  • Stani, nije mi nesto jasno. Politicari gledaju interes, ali ti hoces da ti neko od njih ponudi posao ili u suprotnom neces glasati. Jel to interes?

   22
   3
   • Nije, nego je dužnost onih koji su na vlasti da misle narodom i obezbijede mu egzistenciju i posao. Sve drugo je parazitiranje na grbači naroda. Ne, nego treba političari da se napune, a narod koji ih glasa da gladuje.

    17
    1
  • Izet# bravo, tako se razmišlja ,ne dozvolite da vas tretiraju kao navijače i obecavaju šarene laže,imali su30 godina, ni je ne izlazim više .

   4
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code