Početna Društvo U susret sezoni: Ugostitelji i turistički radnici u petak sa Milošem Konjevićem

U susret sezoni: Ugostitelji i turistički radnici u petak sa Milošem Konjevićem

9

Svi zakupci plaža, vlasnici ugostiteljskih objekata i privrednici sa hercegnovske rivijere pozvani su da u petak, 5.aprila učestvuju u otvorenom sastanku u velikoj sali Skupštine opštine Herceg Novi, sa početkom u 12 časova, na temu pripreme za ljetnju turističku sezonu, najavljuju iz lokalne uprave.

– Tema sastanka je rješavanje problema sa kojima se susreću ugostitelji i turistička privreda u našem gradu, sa akcentom na period pripreme za ljetnju turističku sezonu, kao i tokom organizacije velikih manifestacija, obavještava potpredsjednik Opštine Herceg Novi Miloš Konjević.

Kako ističe, u periodu pojačanih aktivnosti na pripremi glavne turističke sezone, od posebnog je značaja da se čuje mišljenje turističkih poslenika.

On poziva privrednike da u što većem broju dođu na sastanak, jer se pokazalo da je direktna komunikacija između građana i lokalne uprave najbolji i najbrži način za rješavanje problema.

9 Komentari

 1. Ne sprdajte se ljudi moji. Sastanak treba upriličiti sa rukovodiocima čistoće, stambeno komunalnog, komunalne policije predstavnika morskog dobra i predstavnika uprave za inspekcijske poslove.
  To su institucije koje uz pruzaoce turističkih usluga treba da iznesu teret ovogodišnje sezone.
  Politički marketing i partijske Promocije ne miješajte sa ovom vrlo osjetljivom temom!!!!!

  22
  9
 2. A SIMONIDA ? AJDE COVJECE NE BLAMIRAJ SE VISE UNISTIO SI STRANKU SVOJIM PONASANJEM , RASPISI IZBORE I GOTOVO TI DA NEKOME POMOGNES I SAVJETUJES !

  17
  12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code