U Sutorini otvoren tržni centar HDL Novi Mall

U Sutorini otvoren tržni centar HDL Novi Mall

24
Podijeli

Na kraju Igala, odnosno početku Sutorine, jutros je otvoren novi tržni centar HDL. Kupci pohitali, mada će tek da uslijedi zvanično otvaranje.

Novi mall HDL prostire se na skoro 8000 kvadrata, ima dvije etaže sa velikim hipermarketom Laković u prizemlju. Takođe tu su za sada: Home centar, Cosmetics, A&M butik, Perla Gastronomy Art…Uskoro se očekuje obogaćivanje sadržaja poznatim domaćim i svjetskim brendovima.

Picerija i restoran

Ovo je mjesto gdje će posjetioci iz Crne Gore, ali i susjednih BIH i Hrvatske, kao i drugih država, na jednom mjestu imati mnoštvo sadržaja i što je najvažnije vrlo konkurentne cijene.
Uskoro prilikom zvaničnog otvaranja biće poznati detalji oko ulaganja, zapošljavanja radne snage, slobodnim poslovnim prostorima.

24 Komentari

 1. Posetila sam HDL Hipermarket u okviru svog godišnjeg odmora. Oduševljena sam ponudom …
  Cene su veoma povoljne i za svaki džep ima veoma lepih i korisnih stvari. Kupila sam što sam mogla i žao mi je bilo što smo tek na kraju odmora bili u HDL.
  Sledeći put ću namenski ići u taj hipermarket.
  Sve pohvale!

 2. Pametni neka potrče da jeftino kupe svega,a glupi neka uživaju u ljetu sretno im bilo,jer su u onih 90%,baš ih briga,duže će živjet.

  4
  8
 3. Lijepo je sto Radio Jadran dozvoljava komentare.Ali sve mi se cini da bi bilo bolje da ih nema.Makar se ne bi vidjela u ovoj mjeri glupost ovog naroda.Ovo ubija i stvara utisak gorcine i nevjerice da zivis sa ovakvim svijetom koga sreces svaki dan.

  19
  5
 4. Sreće naše što imamo izbora.Kupujte,samo kupujte,jer nema ništa važnije nego dobro se nadupat i napit svačega.Onda se dobro živi,apoteke dobro rade,samo nam fali ta famozna bolnica o trošku države.

  11
  9
 5. SRETNO BILO SVAKA CAST.OVIM STO NISTA NE VALJA NEKA IDU GDJE IM VALJA IMA LI NESTO DA OVOM BLESAVOM I PRIMITIVNOM NARODU ODGOVARA .

  22
  8
 6. E pa najbolje bi bilo da se pise peticija i hitno zatvore i Voli i HDL pa tako budu zadovoljni ovi sto sve znaju i nista im ne valja.Ajde prodjite nas da ve zamolim!

  17
  9
 7. Može li da objasni neko nama obicnim smrtnicima kako je Lakovic prisvojio katastarske parcele K.O. Sutorina broj parcele 52 od 484m2 i parcelu broj 53 od 955m2 vlasništvo Organa Uprave SO Herceg Novi,tj. opštine ,i koristi kao svoje,tj. ono što je kupio nema izlaz na magistralu,nego je uzo opštinsku zemlju dje nemožeš ni trotoar napraviti.
  Dok je Voli prisvoio parcelu broj 49 od 230m2
  To su zvanicni podaci Uprave za nekretnine i sajta Geoportal kako izgledaju katastarske parcele.
  I ja bi uzeo tako jedno 300 kvadrata netreba mi vise.
  Mada ce nasi politicari sad kazati to je od javnog interesa.

  24
  12
  • Ako je to tacno tako kako si napisao. Svi se sjecamo kada je napravljen Montri. Znaci sve ove godine, koriste opstinsku zemlju. A niko nista iz opstine nije preduzeo. Da neko od nas uzme opstinsku zemlju,i prisvoji kao svoju ili na svojoj parceli napravi objekat bez, odgovarajucih dozvola, odmah bi poslali ekipu da se rusi.

   13
   • Te katastarse parcele sto si naveo su potoci koji su ostali samo sad od betona ispod asvalta sa projektnom dokumentacijom tako da se ne radi o nikakvoj vrijednoj zemlji

Ostavite komentar

*

code