U TIVAT STIŽE “LJETO DOBROG UKUSA”

U TIVAT STIŽE “LJETO DOBROG UKUSA”

254
0
Podijeli

vodena kocijaGastro manifestacija „Ljeto dobrog ukusa”, koja je prošle godine izazvala veliku pažnju i interesovanje turista, počinje ovog vikenda u Tivtu.
– Cilj je promocija cjelokupne turističke ponude Tivta, posebno gastrokulturnih vrijednosti, kao i promocija Tivta kao destinacije za svačiji ukus i džep. „Ljeto dobrog ukusa” zamišljeno je kao svojevrsna fešta na kojoj će se, prije svega, svi dobro zabaviti i družiti, učesnici, koji će nam pokazati kulinarske vještine, kao i gosti – ističe direktorka TO Tivat, Bernarda Moškov.
Prva ovogodišnja fešta će se održati na brodu „Vodena kočija” 29. juna (subota) od 20.30 h, kada je planirana plovidba Bokokotorskim zalivom. U ponudi ovog prestižnog broda koji ima i restoran, naći će se specijaliteti mediteranske kuhinje upotpunjeni specijalitetima jela od žućenice iz programa „Žućenica fest”. Cijena ulazice sa konzumacijom specijaliteta mediteranske kuhinje (po principu švedskog stola), za ovo veče iznosiće 6 € (crni i crveni rižot, riblja pašteta, girice, pohovani oslić, lignje, salata od krtole, jela od žućenice).
Takođe u ponudi broda „Vodena kočija” će biti i à la carte, odnosno izbor jela s jelovnika, po važećem cjenovniku.
U zabavnom dijelu u programu će učestvovati Duje i Castelnuovo bend, klapa „Incanto” i folklorni ansambl “Boka”.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code