Početna Oko nas Tivat U Tivtu književno veče Mirjane Bobić Mojsilović

U Tivtu književno veče Mirjane Bobić Mojsilović

3

Povodom Svjetskog dana knjige, harizmatična književnica, novinarka i slikarka, Mirjana Bobić Mojsilović, prirediće književno veče na maloj sceni Centra za kulturu Tivat večeras od 20 sati.

Ona će predstaviti tri knjige “Azbuka mog života”, “Muška Azbuka” i “Happy End”.

Moderator večeri će biti Vanja Gavrovski.
Čitaoci će moći da čuju o radu i životu autorke, koja će nakon promocije potpisivati knjige.

3 Komentari

 1. Cudo od harizme!. A, dragi moj Savo, 1978 godine ona je imala 18 ili 19 godina i nije pisala knjige. To si ti nešto pobrkao. Kupala se na hotel Plažu i družila sa našim , sada pokojnim, Marijanom Radjoveićem.

  1
  1
  • Ne, ništa nisam pobrkao. Tačno je da je bila izuzetno mlada tada, napisala je tu knjigu (mnogo mi je žao što sam tačan naslov zaboravio), a zapamtio sam detalj iz knjige gdje kaže i da je upravo ekspresno bila razvedena od muža koji je bio stjuard. Bio je neki ljepotan i bio u mogućnosti da lako nabavlja neku elektroniku (video. rikorderi su tada bili šik.) Kaže da nije mogla da podnese da joj muž poslije male nužde ne pere ruke. I tako to. Ti si dakle nešto pobrkao (ili pobrkala) – a ne ja.

 2. U Bengaziju, u Libiji 1978 (ili 79 – ne sjećam se više) pročitao sam njenu prvu knjigu – i oduševila me i Mirjana i knjiga! Nevjerovatno je koliko se malo fizički promijenila otada – čini mi se – nimalo!!!!

  2
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code