Početna Turizam U Tivtu za vikend: Gastro večeri, koncerti Tonija Cetinskog, Vlatka Stefanovskog, Dragoljuba...

U Tivtu za vikend: Gastro večeri, koncerti Tonija Cetinskog, Vlatka Stefanovskog, Dragoljuba Đuričića

1

Feštom pod nazivom “Ljeto dobrog ukusa”, koja je na programu u petak, 18. avgusta, Turistička organizacija Tivat nastavlja sa realizacijom programa “Tivat Summer 2017”.

Goste plažnog bara Verige, gdje će se održati novo izdanje manifestacije “Ljeto dobrog ukusa” zabavljaće Igor Lazić allias DJ Niggor, član nekadašnjeg legendarnog sastava Monteniggersi. Matine žurka će početi u 15:30 časova.

Turistička organizacija Tivat, u saradnji sa Opštinom Tivat i ugostiteljima organizovaće i veliki koncert Tonija Cetinskog – gosta iznenađenja ljeta u programu “Tivat Summer 2017”. U nedjelju, 20. avgusta, u 22 h, na gradskoj rivi Pine, poznati hrvatski estradni umjetnik će brojnim posjetiocima prirediti nezaboravan provod. “Čovjek od leda”, “Zbog nje”, “Ja sam zaljubljen”, “Od milijun žena” samo su neke od pjesama u kojima će publika u Tivtu moći da uživa.

Nakon velikog koncerta Tonija Cetinskog, građane i posjetioce najmanje bokeljske opštine očekuje koncert gitariste Vlatka Stefanovskog i bubnjara Dragoljuba Đuričića sa “Balkanskom lavinom”.

Ovaj spektakularni koncert, u organizaciji Turističke organizacije Tivat, biće upriličen u ponedjeljak, 21. avgusta, na gradskoj rivi Pine u 21:30h.
Ulaz na sve manifestacije u organizaciji TO Tivat je besplatan.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code