U TO HERCEG NOVI I TIVAT ZADOVOLJNI NASTUPOM NA “ITB” U BERLINU

U TO HERCEG NOVI I TIVAT ZADOVOLJNI NASTUPOM NA “ITB” U BERLINU

97
0
Podijeli

Na ovogodišnjem Internacionalnom sajmu turizma u Berlinu ITB, od 5. do 9. marta, Turistička organizacija Herceg Novi učestvuje na organizovanom štandu Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i više lokalnih Turističkih organizaija.

Sajam turizma „ITB” u Berlinu će ove godine okupiti preko 170.000 posjetilaca, od čega je 113.000 profesionalaca iz oblasti turizma, kao i preko 11.000 kompanija iz 180 zemalja, te se s pravom može reći da je jedan od najznačajnijih u svijetu. Prva tri dana su bila predviđena za poslovne posjete (Business days), a preostala dva dana su otvorena za sve zainteresovane posjetioce.
Turistička organizacija Herceg Novi predstavila je svoj grad kao atraktivnu turističku destinaciju za aktivan odmor njemačkim turistima, i pozvala je sve zainteresovane turističke agencije, i turoperatore sa ovog tržišta na saradnju i biznis sa turističkom privredom našeg grada, saopštavaju iz TO Herceg Novi.
I Turistička organizacija Tivta je predstavila ponudu za ljeto 2014. godine. Za propagandni materijal Tivta pokazano je veliko interesovanje, kao i zadovoljstvo zbog brojnih korisnih brošura, ističu iz TO Tivat.
Danas i sjutra očekuje se dobra posjećenost zajedničkog štanda NTO, turističke proivrede i lokalnih turističkih organizacija.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code