Početna Društvo U toku radovi na postavljanju novog parketa u Sportskom centru Igalo

U toku radovi na postavljanju novog parketa u Sportskom centru Igalo

11

Sportski centar Igalo uskoro će dobiti novi parket, kvaliteta poput onog u najvećim sportskim salama u regionu. Zamjena parketne podloge je u toku i do sada je završeno više od pola posla.

Foto: Služba za informisanje OHN

Danas je u planu završetak postavljanja hidroizolacije, preko koje ide zaštitna pvc folija, a od sjutra počinje montaža podkonstrukcije koja će biti laserski nivelisana i potom će na njoj biti postavljen parket.

Realizacijom ovog projekta grad će dobiti sportsku salu sa podlogom koja zadovoljava standarde Međunarodne košarkaške federacije, što će značajno unaprijediti nivo usluga u Sportskom centru, na zadovoljstvo lokalnih sportista i rekreativaca, kao i onih koji dođu na pripreme u Herceg Novi.

Pored toga što će podloga biti vrhunskog kvaliteta, ona će po površini biti najveća u Crnoj Gori i među većim u regionu. Naime, uklanjanjem trotoara po bočnim stranama dobija se 1.600 kvadratnih metara sportskog borilišta, tačnije tri poprečna terena koja će moći da budu iskorišćena za kampove, trenažne aktivnosti i slično.

Projekat vrijedan skoro 195 hiljada eura finansira Opština Herceg Novi, a posao izvodi kompanija ”Tomaš grupa” iz Podgorice, koja je kao najpovoljniji ponuđač izabrana na tenderu.

Ovim projektom lokalna uprava nastavlja da podiže kvalitet usluga i kompletira ponudu Sportskog centra Igalo, čime ostvaruje preduslove za uspješan rad ovog preduzeća.

Podsjećamo, prije dvije godine Opština je definisala status hotela i restorana koji posluju u okviru Sportskog centra, uredila ih i otvorila za goste, a od tog momenta kontinuirano se radi na obogaćivanju ponude, što su prepoznali brojni sportski kolektivi iz zemlje, regiona i svijeta.

11 Komentari

 1. Ajmo ljudi smjeniti ovu ***** na drzavnom nivou i isto tako obavezno ove lokalne ***** na sledecim opstinskim izborima. Ko ne vidi da ni jedni ni drugi ne valjaju taj je ili corav ili su mu ruke umazane zajedno sa njima.

  6
  3
 2. Skuplji parket ispade nego cijela hala! Haha.. Tako je kad se radi pola Zeću, pola preduzeću… pa vi glasajte za ovu vlast… Živio MILO ! Živio DPS !

  17
  13
  • zar stvarno ne osjecas bijedu ovog tvog komentara ….. nijesi ni za DPS kada si tako zlurad za nesto sto je dobro za omladinu Herceg Novog

   6
   12
   • Ovde se ne radi o normalnom parketu, nego o nenormalnoj cifri ! Stvar je u tome što za svaki posao koji košta 50.000.e. opština isplati 100.000 eura. A svakako sam za napredak Herceg Novog i našu djecu koja zaskužuju mnogo više od ove pljačke grada! A za sve sto ne valja vam je kriv DPS

    12
    3
  • Pojesce te zloba … nemoj… nije ti dobro za zdravlje…. hoces izvinjenje da ti daju ……….. Evo> izvinjavamo se sto se za grad, djecu i omladinu i ave zaintersovane korisnike sale radi na ugradnji novog parketa.

   2
   8
 3. Ova ista vlast je u ranijem sazivu izgradila ovu dvoranu sa milion problema, od kojih je jedan i parket. A plaćena je kao Svetog Petra kajgana.

  20
  1
 4. Jos samo cekamo izbore pa da kao i parket smijenite nesposobnog direktora -zeta i postavite sposobnog covjeka da vodi Sportski centar

  28
  8

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code