U Trebinjsku ulicu konačno stižu beton i asfalt

U Trebinjsku ulicu konačno stižu beton i asfalt

13
Podijeli

Sektor za održavanje puteva Komunalno stambenog preduzeća počeo je sa sanacijom, odnosno krpljenjem rupa u trupu puta u Trebinjskoj ulici ka Servisnoj zoni u Igalu. Kako navode iz Komunalno stambenog, u planu je sanacija 70 m² asfalta, odnosno ugradnja 7m³ betona.

Zbog ispucalog asfalta, odnosno rupa na nekoliko mjesta, negodovali su pojedini mještani Servisne zone. Kako su nam kazali, na nekim dionicama nije bilo moguće proći, a da se ne ošteti automobil.

Picerija i restoran

Jednoj od naših slušateljki čak je otpao i točak usljed zaobilaženja „anomalija“ na putu. Kaže da to nije jedini slučaj i da je još najmanje 20 mještana imalo isti problem.

Beton je donacija firme Krušo d.o.o.

13 Komentari

 1. Gospodin Krušo je radio put u Ratiševini pa je taj put skroz propao čim su došle veće kiše. Jedva i pola godine izdržao…Pametan izbor nema šta

  13
  10
 2. Toliko velikih firmi u bajkovini pa se samo goslodin Kruso sjetio da da malo betona da zakrpi rupe, pametnije bi bilo da se skupe izmedju ostalih, a koji ga najvise lome Blue line, Becomerc, Cistoca, Skorpion, pa mogu i stanovnici tog naselja da skupe odredjenu svotu novca i stave asfalt od Babica pa do Krusa.

  21
  7
  • Za razliku od vas “obicnih stanovnika” Bajkovine koji nemate gradjevinske dozvole a napravili ste zgrade i vile, sve pomenute firme ovom gradu i drzavi placaju redovno poreze i doprinose. Samim tim grad je duzan da obezbjedi normalnu komunikaciju do pomenutih firmi.

 3. Korektno od firme Krušo,
  mada ruku na srce i njihovi kamioni su doprinjeli oštećenju puta.
  ali ne i jedini, pa i bi drugi trebali učestvovati, ko god tamo ima tešku mehanzaciju i autobuse.
  A Opština da ne bude promatrač, nego inicijator.

  44

Ostavite komentar

*

code