U UL. ORJENSKI BATALJON OKO JEDNE CIJEVI MUKE 15 DANA

U UL. ORJENSKI BATALJON OKO JEDNE CIJEVI MUKE 15 DANA

115
0
Podijeli

Već više od dvije sedmice u ulici Orjenskog bataljona, na Toploj II, traje sanacija dotrajalih vodovodnih cijevi, koja je trebalo da bude gotova za dan ili dva.

Stanari obližnjih kuća i zgrada, ali i ostali korisnici ove saobraćajnice tako dvije nedjelje imaju otežano saobraćanje, često i oštećuju auotmobile, zbog “uskog grla”, tj. slobodnog dijela puta između dvije iskopane rupe. Zamjenu cijevi nikako da obave tehničke ekipe preduzeća “Vodovod i kanalizacija d.o.o.
Prema riječima direktora JP Stambeno komunalno, Borisa Seferovića, sanacija putnih dionica trebalo bi da bude u nadležnosti ovog preduzeća, no Seferović napominje da su iz Vodovoda i ovog puta radili svojevoljno i bez prethodnih obavještenja, čime je nastavljena “loša komunikacija” između ova dva preduzeća.
“To je problem Vodovoda, jer je tu pucala cijev. Oni su vadili materijal, pa su ostale rupe. No, ostalo je i ispupčenje kako je naknadno voda pokušavala da prodre na površinu. Molio sam ih da makar kad kopaju negdje da nas obavijeste, kako bi mogli da reagujemo, međutim, evo se nastavlja stara praksa. Kad negdje nešto pukne, oni kopaju na svoju ruku”.
Seferović je dodao i da je prije desetak dana prisustvovao sastanku kod v.d. predsjednika Opštine Milana Vajagića, na kojem je bio i v.d. direktor preduzeća “Vodovod i kanalizacija” d.o.o. Zoran Šabanović. Tada je Šabanović obećao da će kvar biti saniran najkasnije za dan ili dva. Međutim, kopanje je nastavljeno i danas.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code