Početna Servis U utorak izmjena režima saobraćaja kroz grad

U utorak izmjena režima saobraćaja kroz grad

2

U utorak, 13. jula, privremeno se mijenja režim saobraćaja u Njegoševoj ulici, na potezu od raskrsnice Njegoševe sa ulicom Mića Vavića (zgrada Novljanke) do ulice Save Kovačevića, na način da se zabranjuje saobraćaj za sva vozila, obavještavaju iz Opštine.

Režim izmjene saobraćaja odnosi se na vremenski period od 20h do 20:30 časova.

Rješenje je donijeto radi nesmetanog i bezbjednog održavanja defilea mažuretki i Gradske muzike povodom svečanosti otvaranja trga i javne garaže ispred zgrade Opštine Herceg Novi.

2 Komentari

  1. Slave otvaranje javne garaze??? Je li ovo neka sala? Obratite paznju na tablu sto su stavili kod novljanke.. strelica pokazuje lijevo umjesto pravo. Ovi stranci ce masovno skrecat put vrtica i skole jer je zbunjujuce skroz. Cus stavili tablu 600 metara od parkinga bas strucnjaci u pm.

  2. Da ako se sjete da operu ulicu priej toga, pa asfaltiranje kad je radjeno masakrirali si nastavak ulice i trotoar po kojem su vozili kamioni od gliba i jos se niko nije sjetio to oprat. Radovi katastrofalnog kvaliteta zivi bili pa vidjeli, samo ce ta kafana dobro raditi i to je to ostalo je s****e za tolike milione ulozene.
    E da i mislim da smo jedini grad na planeti na kojem na parkingu pored zgrade opstine pise ime opstine.
    Retardizam

    37
    12

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code