Početna Društvo U “Vozu solidarnosti” za tri nikšićke porodice i Novljani

U “Vozu solidarnosti” za tri nikšićke porodice i Novljani

2

Grupa humanitarki, predvođena Zoricom Drakulić Vidaković, učestvovala je u velikoj humanitarnoj akciji Voz solidarnosti, koju su organizovale NVO Izvor života iz Nikšića i Happy life, za pomoć porodicama koje su u stanju socijalne potrebe.

Ovog puta pomoć je prikupljana za 3 porodice u Nikšiću, koja se sastojala od bebi opreme i garderobe.

– Iz Herceg Novog je „opremljen“ jedan kombi sa bebi opremom – kolicima, krevecima, hranilicom, posteljinom i odjećom, kao i garderobom za samohrane majke. Kombi za prevoz ustupila je hercegnovska firma Val -kaže za Radio Jadran, Drakulić Vidaković.

Ona je i ovom prilikom zahvalila svima koji su proteklih dana učestvovali u prikupljanju stvari, kako pojedincima tako i privrednim subjektima koji nijesu željeli da se pominju, što su zajednički ovog puta obezbijedili najosnovnije potrepštine za najmlađe Nikšićane.

Inače, Voz solidarnosti do sada je pomogao 40 porodica u Crnoj Gori, a u narednih mjesec obići će još 150, kazali su organizatori akcije.

Drakulić Vidaković ističe da će sljedeća prva velika akcija u Herceg Novom biti organizovana za Uskrs, no do tada, svi koji imaju garderobu, obuću ili namještaj koji su još upotrebljivi, mogu dostaviti u prostorijama  Novljanke.

2 Komentari

  1. Đe ste Novljanke i Novljani, peticija protiv i za Cecu, 230 komentara, a za malo pomoći i dobre volje ljudima u nevolji jedan komentar i to iz kurioštine.
    Boli te k… o kome se radi, pomozi ako hoćeš, ili muči.
    Izvinjavam se na prostakluku u 2 po ponoći, ali došlo mi.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code