Početna Društvo U zalivu Boke uskoro montažna pristaništa, privezišta i vezovi na bove

U zalivu Boke uskoro montažna pristaništa, privezišta i vezovi na bove

0

JP Morsko dobro raspisalo je javni poziv za izradu Studije varijantnih modela za formiranje montažnih pristaništa, privezišta i vezova na bove u Bokokotorskom zalivu. Zaintereovana lica ponude mogu dostaviti do 5. novembra, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Studija treba da definiše zone i lokacije na kojima je moguće montirati privremene (sezonske) objekate za formiranje manjih komercijalnih privezišta, zone i lokacije na kojima je moguće postaviti privremene objekte za formiranje komunalnih vezova, lokacije za obezbjeđenje nautičkih vezova i na kraju, način na koji je moguće izvesti predviđenu intervenciju u odnosu na prirodne i stvorene karakteristike prostora, objašnjavaju u Morskom dobru.

Picerija i restoran

Studija će obuhvatiti analizu postojeće dokumentacije, analizu stanja u prostoru, prikaz osnovnih rješenja po varijantama sa tehničkim konceptom i prijedloge rješenja po definisanim prostornim cjelinama.

– U situaciji sve izraženijih zahtjeva za obezbjeđenje novih objekata ili pojedinačnih vezova za barke i jahte u Bokokotorskom zalivu, JP Morsko dobro je prepoznalo potrebu da se nakon cjelovite analize prirodnih i stvorenih uslova definišu lokacije i načini na koji je moguće postaviti montažne platforme za pristaništa – privezišta i vezivanje na bove – objašnjavaju u Morskom dobru.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code