U Zelenici osnovan Moto klub “Bezbjednost” sa isntruktorima iz EU

U Zelenici osnovan Moto klub “Bezbjednost” sa isntruktorima iz EU

3
Podijeli

Promocija sporta, ali i bezbjednost motociklista u saobraćaju, ideja je vodilja zbog koje je u Zelenici, u prostorijama Caffe Bara “Gatto”, upriličena osnivačka skupština NVO “Moto Klub Bezbjednost”.

Osnivači su zamjenica predsjednika Internacionalne Policijske Asocijacije, sekcija Crna Gora (IPA), Snežana Zekić,  kao i IPA prijatelj  Dejan Šofranac i specijalni savjetnik predsjednika IPA, sekcija Srbija, regija Beograd, Vitomir Golušin.

Picerija i restoran

Na Skupštini je jednoglasno  za predsjendika ovog Udruženja izabran  Dejan Šofranac.

NVO “Moto Klub Bezbjednost” je jedinstveno udruženje u Crnoj Gori, koje će se pored promocije moto sporta, baviti i bezbjednošću motociklista u saobraćaju kroz organizovanje obuka i seminara koje će voditi licencirani instruktori iz Evropske Unije.

U ime dana osnivanja udruženja, 14 članova NVO “Moto Klub Bezbednost” iz Beograda su motociklima doputovali da uveličaju ovaj događaj, daju podršku, te dogovore buduću saradnju  dva udruženja.

– Čast mi je predvoditi ovaj tim koji će u saradnji sa kolegama iz drugih organizacija i udruženja iz Crne Gore i okruženja, kroz projekte koje smo pripremili, učiniti vožnju motociklista sigurnijom i bezbjednijom za sve učesnike u saobraćaju – kazao je predsjednik NVO “Moto Klub Bezbjednost” Dejan Šofranac.

3 Komentari

  1. Ljudi velikog srca, slobodnog duha, humanisti, veseljaci, čuvari rock kulture = BAJKERI, neka nas je što više! Čuvajte nas, pogledajte u retrovizor i upalite žmigavac, nije neka muka, a nama glavu čuva.
    LIVE TO RIDE AND RIDE TO LIVE

  2. Drago nam je da postoji interesovanje…sad smo u fazi registracije u Minisarstvu javne uprave. Nakon registracije, biće objavljeno više detalja oko učlanjenja, aktivnosti, projekata…

Ostavite komentar

*

code