Učestvujte u javnoj raspravi o programu rada novske Skupštine

Učestvujte u javnoj raspravi o programu rada novske Skupštine

403
0
Podijeli

Company D.A.J.M.I. doo nudi usluge servisiranja motornih vozila u savremenom auto servisu sa opremom za kompletan pregled i opravku automobila. Svakim radnim danom od 8 do 16h

images_slike_razno_skupstinska_klupaJavna rasprava o Nacrtu programa rada Skupštine opštine Herceg Novi za 2016. godinu počela je 7. decembra i trajaće do 4. januara naredne godine.
Služba Skupštine opštine Herceg-Novi obavještava da će javna rasprava biti organizovana u Mjesnim zajednicama od 19 sati, i to večeras u MZ Bijela u utorak, sjutra veče u MZ Zelenika, dok je za četvrtak javna rasprava zakazana u MZ Igalo.
Centralna javna rasprava, a ujedno i rasprava za Mjesne zajednice Herceg Novi, Topla, Srbina i Savina, održaće se u petak, 18. decembra, u 19 časova u velikoj sali Skupštine opštine Herceg-Novi.
Iz Službe Skupštine opštine pozivaju sve zainteresovane građane da učestvuju u javnoj raspravi, radi izrade što kvalitetnijeg Programa rada SO Herceg Novi za 2016. godinu.
Zainteresovani predloge i sugestije mogu dostavljati Službi Skupštine opštine Herceg Novi radnim danima, kao i na e-mail adresu skupstina@hercegnovi.me

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code