Učestvujte u kreiranju Lokalnog plana za rodnu ravnopravnost

Učestvujte u kreiranju Lokalnog plana za rodnu ravnopravnost

0
Podijeli

Otvoren je javni poziv Opštine Herceg Novi za predlaganje članova/ica Radne grupe za izradu Nacrta Lokalnog plana za postizanje rodne ravnopravnosti za period 2019-2023.

Poziv je upućen ustanovama i drugim pravnim licima iz opštine Herceg Novi iz oblasti obrazovanja, socijalne i dječje zaštite, zdravstva, zapošljavanja bezbjednosti, kulture i nevladine organizacije i udruženja sa sjedištem u Herceg Novom.

Picerija i restoran

Kako je precizirano pozivom, predloženi kandidati trebalo bi da posjeduju stručnost i sposobnost za rad u grupi, od kojih će predsjednik Opštine imenovati radnu grupu.

Zadaci Radne grupe su: izrada analize postojećeg stanja sa preporukama, predlaganje mjera od kojih će biti sastavljen Lokalni plan za postizanje rodne ravnopravnosti u oblastima koje su prepoznate kao prioritetne u skladu sa potrebama građana/ki i razvoja Herceg Novog.

Radnu grupu činiće predstavnici 8 institucija: Centra za socijalni rad, Centra bezbjednosti, obrazovnih ustanova, zdravstvene ustanove, Biroa rada, NVO sektora, Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport i Sekretarijata za finansije i lokalne javne prihode.

Prijave se podnose do 25. aprila na adresu Sekretarijata za društvene djelatnosti i sport, Trg Maršala Tita 2, preko Građanskog biroa Opštine ili na e-mail adresu brankagruborbozovic@gmail.com .

Detaljnije informacije mogu se dobiti na telefon 031/321-052.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code