Početna Servis Učestvujte u pripremi Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi

Učestvujte u pripremi Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi

3

Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju objavio je Poziv za učešće javnosti u pripremi Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2019. godinu.

Nacrt Programa se može pogledati od 25. januara do 8. februara. Uvid u dokumentaciju može se obavit svakog radnog dana od 8 do 11 sati, u zgradi Opštine Herceg Novi – Sekretarijat za prostorno planiranje i izgradnju (III sprat, kancelarija br. 87).

Picerija i restoran

Takođe, Nacrt Programa uređenja prostora Opštine Herceg Novi, sa formularom za predloge i sugestije, nalazi se i na sajtu Opštine Herceg Novi www.hercegnovi.me.

Iz Sekretarijata pozivaju javnost da se aktivno uključi u izradi Programa uređenja prostora opštine Herceg Novi za 2019. godinu.

Sve predloge i sugestije, u slobodnoj formi ili popunjavanjem dostupnog formulara, mogu se dostaviti Sekretarijatu najkasnije do 8. februara, preko Građanskog biroa ili na e-mail adresu: urbanist_dragica@hercegnovi.me.

3 Komentari

  1. Samo slep covek moze da vidi da je Sveti Trivun uzrprao deci prostor na Skveru. Tu su se uvek deca igrala i sad od onog kamenja beze i jurcaju se po rivi.
    Zatim ceo HN moze da se resi sa 3 glupa lifta i da se omoguci starijim sugradjanima da stigni do trga i pijace i neverovatno da to niko ne resava

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code