Početna Eco Učestvujte u velikom čišćenju obale

Učestvujte u velikom čišćenju obale

8

Povodom internacionalnog Dana obale Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom Crne Gore pridružuje se velikoj akciji čišćenja 16. septembra, u subotu.

Ovo preduzeće jedan je od sponzora međunarodne akcije, koju u Crnoj Gori sprovodi NVO “Zero waste Montenegro”, pružajući operativnu i logističku podršku organizaciji.

Iz Javnog preduzeća i NVO Zero Waste Montenegro pozivaju zainteresovane građane i pravna lica da se pridruže akciji čišćenja naših plaža, da se jave Morskom dobru, ili putem sajta zerowastemontenegro.com.

Javnom preduzeću za upravljanje morskim dobrom Crne Gore, već se odazvao veliki broj zakupaca kupališta iz svih 6 primorskih opština.
Akcija čišćenja organizovana je i u partnerstvu sa NVO “Naša akcija”, ADP Zid, NVO “Green home”, NVO “MSJA”, NVO “Green mind”, NVO “Net Active”, NVO “Eko art”, NVO “Mogul” – Ulcinj i Ronilačkim centrom “OCTO” iz Bara.

8 Komentari

 1. nije lose da se tamo malo druzimo,glumimo evropu,uzivamo u septembarskom suncu,mirisemo nase more…a,jel ima sanse da mestani ne placaju lezaljke i suncobran tokom leta?

  4
  1
 2. Ne lada mi na pamet. Morsko dobro toliko mnogo zaradjuje od izdavanja NAŠE obale, da je najmanje što mogu, da čiste obalU zimi. Već smo dovoljno magarci što im dopuštamo da nam uzmu obalu, ali ovo je već kačenje repa i ušiju!

  12
  1
 3. A zakupci oartijski odabrani ce da slazu lovu. Vi se sslite, pa po Niksica drxi pkaze i vec su sa krajem sezone otperjali sa lovom. Sada ce da dolaze samo vikendom i da se vave drugim profitabilnim poslom. Znate ns koji mislim.

  15
  2
 4. Ne pada mi na pamet da učestvujem u akciji. Neka ih čiste oni što njima gazduju, država i zakupci. Sve su plaže okupirali ležaljkama i čudima, a da im sad građani čiste. Kako da ne.

  46
  1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code