Početna Uncategorized Udruženje boraca NOR-a doniralo sredstva za pomoć opremanju Dnevnog centra

Udruženje boraca NOR-a doniralo sredstva za pomoć opremanju Dnevnog centra

3

Udruženje boraca NOR-a Herceg Novi doniralo je Dnevnom centru za djecu sa smetnjama i teškoćama u razvoju Herceg Novi iznos od 1.300 eura, sa željom da pomognu rad ove ustanove od izuzetnog značaja za grad, saopšteno je oiz press službe Opštine.

Foto: Služba za informisanje OHN

Predsjednik Udruženja boraca NOR-a, Đorđe Zloković kazao je da mu je posebno drago što je njihova donacija prihvaćena i nada se da će ona doprinijeti radu Dnevnog centra. Kako je objasnio, Udruženju boraca uvijek su otvorena vrata Opštine Herceg Novi, zbog čega su osjećali obavezu da tu podršku uzvrate i odlučili da to bude kroz pomoć opštinskoj ustanovi koja brine o najranjivijim sugrađanima.

„Nije veliki novac, ali velika je naša želja da posjetimo taj Centar i da nastojimo da do kraja godine bar još jednom pomognemo toj djeci i osoblju koje ulaže dosta truda“, rekao je Zloković.

Foto: Služba za informisanje OHN

Potpredsjednica Opštine i koordinatorka kompletnog projekta izgradnje novog objekta Dnevnog centra, Vesna Samardžić izrazila je zadovoljstvo ovom donacijom i željom Udruženja boraca da pomogne Dnevnom centru, prepoznajući njegov značaj.

„Donacija će dosta značiti za opremanje objekta, u susret njegovom otvaranju koje se očekuje narednih dana. Ova sredstva biće dragocjena pomoć za funkcionisanje Dnevnog centra“, kazala je Samardžić.

Foto: Služba za informisanje OHN

Ona je dodala da je svaka pomoć dobrodošla i pozvala sve koji su u mogućnosti da se vode primjerom koji je dalo Udruženje boraca NOR-a. Kako je poručila, svaka donacija pomaže boljem opremanju novog objekta Dnevnog centra, a na taj način i ugodnijem boravku korisnika i kvalitetnijim uslovima za rad osoblja.

3 Komentari

 1. Nebitna je direktorica – mada za nju ja imam samo rijeci hvale… ,nego ko ce odgovarati za nadzor i ko je dozvolio da predaju ovakav objejat- imamo li koga kuci ???

  3
  1
 2. Зачин Ц
  Директорка која тренутно обавља ту функцију више нема право на исту јер би то био већ трећи мандат. Пошто Демократе о томе врло воде рачуна и прозивају друге, логично је да неће дозволити да се иста особа поново кандидује.

  7
  2
 3. Toliko sam ljuta da nemam rijeci kako sve ovo napisati,objekat niko nije nadgledao dok se gradio (kontra padovi na kanalizaciji,apsolutno nije prilagodjen za pristup i kretanje lica smanjene pokretljivosti,fasada otpala sa zadnjeg dijela objekta-a objekat nov ,gradjevinski otpad i dalje u objektu,iza objekta pravo smetliste….)
  Da li ce neko preuzeti odgovornost za ovo i ko ?
  Vazno je da se direktorici centra plaća stan u Srbini godinu unaprijed (placaju gradjani) a prima platu 1500€…
  Ako nam je ovo domacinski – onda ne znam sto moze biti ne domacinski…
  Da li ce se ovaj objekat tehnicki primiti ostaje nam da pratimo i lokalnoj vlasti na losem odnosu da se zahvalimo.

  12
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code