Početna Naslovna Udruženje novinara CG potvrdilo osudu napada na Radio Jadran: Demokrate bolje da...

Udruženje novinara CG potvrdilo osudu napada na Radio Jadran: Demokrate bolje da oslobode RTHN, nego da napadaju slobodne medije!

1

Predsjednik Udruženja novinara Crne Gore Tihomir Burzanović potvrdio je da je dao izjavu za tv A1 i ponovo osudio pokušaj pritiska pojedinih političkih partija na Televiziju A1.

“Kao što smo jasno osudili svaki politički pritisak na Radio Jadran, tako osuđujemo i pokušaj pritiska Demokratske Crne Gore na uređivačku politiku Televizije A1. Medijima treba više sloboda, a ne pritisaka na njih. Očekujemo da Demokrate oslobode Javni servis, a ne da napadaju lokalne i privatne medije sa tendencijom da uređuju njihov program.

Udruženje novinara Crne Gore daje punu podršku svim medijima koji baštine profesionalno i etičko novinarstvo, a posebno onim medijima koji trpe politički neprimjerene insinuacija Demokrata”, navodi se u saopštenju koje potpisuju predsjednik Udruženje Tihomir Burzanović i generalni sekretar Ivan Milošević.

Demokratama je bolje da povedu računa o lokalnom Javnom servisu, koji je u potupnosti pod njihovom kontrolom, a koji građani Herceg Novog finansiraju sa više stotina hiljada eura godišnje.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code