Početna Društvo Ugašen požar u skladištu Portonovog, nema povrijeđenih

Ugašen požar u skladištu Portonovog, nema povrijeđenih

1

Požar koji je izbio nešto prije 17 h, u jednom od skladišta sa građevinskim i drugim materijalom, u krugu budućeg kompleksa Portonovi, ugašen je oko 19 h, potvrdio je Radiju Jadran, rukovodilac hercegnovske Službe zaštite i spasavanja, Aleksandar Škobalj.

vatrogasci-76– U deset do pet dobili smo dojavu iz kompanije “Azmont investments” da je izbila vatra u jednom od objekata sa materijalom u krugu Portonovog. Odmah su upućena dva vozila i 6 pripadnika Službe zaštite i spasavanja. Po dolasku na lice mjesta odmah su razvukli vod, od gustog crnog dima jedva pronašli žarište požara. Ubrzo je došlo pojačanje, pa je angažovano ukupno 11 pripadnika Službe, sa tri kamiona i dva prateća vozila. Za oko sat požar je lokalizovan, a oko 19 h je ugašen. Malo je sve potrajalo, jer smo morali razmicati stvari i izbacivati sa jednog mjesta na drugo – priča nam Škobalj.

U požaru niko nije stradao, a na lice mjesta su odmah došli pripadnici Centra bezbjednosti Herceg Novi-kriminalističke policije i Komunalna policija. U Portonovom je ostalo da dežura jedno vatrogasno vozilo tokom noći, kao i policija da napravi uviđaj.

Kako saznajemo, sjutra će ujutru biti angažovan i vještak koga će odrediti ODT kako bi zajendo sa policijom utvrdio uzrok požara i dalje mjere.

Inače, dok je trajalo gašenje požara, radi bezbjednosti, mjestima duž rivijere, od Kumbora do Bijele,  je isključena struja.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code