Uhapšen bahati vozač zbog više saobraćajnih prekršaja u Herceg Novom

Uhapšen bahati vozač zbog više saobraćajnih prekršaja u Herceg Novom

8405
1
Podijeli

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili su slobode N.B. (25) iz Podgorice, zbog prekršaja koje je danas počinio u saobraćaju i nezaustavljanja na znak „stop“ kada su policijski službenici pokušali da ga zaustave.

Službenici Interventne jedinice CB Herceg Novi su danas oko 17,30 časova u mjestu Zelenika, zbog preticanja na punoj liniji koje su uočili, pokušali da zaustave vozilo „Renault Megan“, podgoričkih registarskih oznaka, kojim je kako se kasnije utvrdilo upravljalo N.B. Međutim, N.B. se nije zaustavio na vidno istaknuti znak „stop“ već je vozilom nastavio kretanje ka Kotoru.

Picerija i restoran

U Kamenarima je saobraćajna patrola, kojoj je putem radio veze javljeno o navedenom, zaustavila ovo vozilo i kontrolisala vozača. Vozaču N.B. je saopšteno da je počinio prekršaje iz čl.319 st.1 t.21 i čl.321 st.1 t.7 Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Policijski službenici su tokom komunikacije sa N.B. posumnjali da se nalazi u alkoholisanom stanju. Njemu je ponuđeno da se podvrgne alkotestiranju alkotestom što je on odbio, a potom mu je ponuđeno da se podvrgne pregledu u zdravstvenoj ustanovi i vađenju krvi što je on  takođe odbio čime je počinio prekršaj iz čl. 318 st.1 t.10 u vezi čl. 291 ZOBS-a.

Vozač N.B. je potom lišen slobode zbog počinjenih prekršaja, kao i po prekršaju iz čl. 166 st.1 t.3 Zakona o prekršajima i priveden je u službene prostorije Centra bezbjednosti Herceg Novi.

O lišenju slobode je obaviješten sudija Suda za prekršaje Budva – Odjeljenje u Herceg Novom koji je naložio da mu se N.B. zbog počinjenih prekršaja sprovede večeras.

1 komentar

Ostavite komentar

*

code