Početna Društvo Uhapšen Novljanin zbog posjedovanja više različitih narkotika

Uhapšen Novljanin zbog posjedovanja više različitih narkotika

10

Službenici Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili slobode jedno lice zbog sumnje da je počinilo krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavbljenje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i ekspolozivnih materija, navodi se u saopštenju.

„Po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Herceg Novom, službenici su izvršili pretres kuće koju koristi M.M. (50) iz Herceg Novog. Pronašli su i oduzeli jedno pvc pakovanje sa sadržajem praškaste materije svijetlo braon boje, za koju se sumnja da je opojna droga heroin, jedan papirni zamotuljak sa istim sadržajem, pvc pakovanje sa sadržajem čvrste materije bijele boje za koju se sumnja da je opojna droga kokain, manju količinu praškaste materije bijele boje koja je bila rasuta, za koju se sumnja da je opojna droga kokain, dva pvc pakovanja sa sadržajem biljne materija tamnozelene boje za koju se sumnja da je opojna droga marihuna. Daljim pretresom, policijski službenici su pronašli i oduzeli tri tablete plave boje, za koje se sumnja da su sintetička droga metamfetamin, tri staklene bočice u kojima su se nalaze sjemenke, za koje se sumnja da su sjemenke kanabisa, sedam tableta u fabričkom pakovanju „Formidal“ i tri tablete u pakovanju „Buprenorfin“ kao i digitalnu vagu. Još su pronađene i oduzete: puška marke M48A cal. 7,9 mm, puška nepoznate marke i nepoznatog kalibra kao i jedna eksplozivna naprava ručne izrade tzv. topovski udar“ navodi se u saopštenju.

Picerija i restoran

Ukupna količina pronađene i oduzete opojne droge je: 13,5 grama heroina, 3,5 grama kokaina, 39,8 grama marihuane, 3 tablete ekstazija, 7 tableta Formidala i 3 tablete Buprenorfina.

Pronađena droga, oružje i ostali predmeti biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se M.M. liši slobode i da mu se privede uz krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavbljenje u promet opojnih droga u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i ekspolozivnih materija.

10 Komentari

 1. Za vrijeme Austrougarske i kraljevine Jugoslavije žandari su vodili vezanog lupeže tri kruga kroz pjacu da svi vide ko krade. To su bile nedemokratske apsolutističke države, ali je bilo pedeset puta manje kriminala nego u ovoj demokratskoj.

 2. Ne znam o kome se u ovom konkretnom slučaju radi, ali sigurno znam da država Crna Gora hoće, želi i smije da se obračuna sa kriminalom to bi se sve dalo riješiti brzo. Pogrešan je “demokratski” odnos prema kriminalcima, koja i kriminalce tretira sa humanim metodama, a oni to obilato koriste kao beneficiju. Treba vratiti zakon javnog vješanja za drogu, silovanja, ubistva iz koristoljublja i utaju poreza, kao što je na snazi u Singapuru (jednoj od najdemokratskih država na svjetu) pa da vidiš Sokole kako krimosi zaobilaze takvu državu

  21
  4
 3. Kada neko ima 50 godina, nije maloljetnik. Zašto se za bilo šta ne napišu, objave puna imena i prezimena, da se zna od koga se treba čuvati, od koga paziti djecu.
  Da li se nadgledaju te osobe. Nije bitno da li je on JADO sa 3 tablete, i MALE i VELIKE rasturače treba kazniti , da se može , na najgori mogući način. To je smišljena odluka da drugome,bilo kome , ljudi moji, pogotovo djeci, oduzimaš život. Da li je potrebno uopšte šta više pričati?
  Rade se takve stvari, i jos se štite sa inicijalima? Treba da se boje svakoga, društva, od rodbine, do komšija, cijelog grada, da se djeci na ulici pokazu , da znaju i veliki i mali.
  I sta će biti sada, “popisana mu je imovina “. I ?

  21
  4
 4. Da nije ovih 14g horsa u pola evropskih zemalja bi ga pustili,najjace nadju nekom gram trave i onda lezi o trosku poreznih obveznika godinu,u ceskoj mozes nositi do 15g sa sobom,za licnu upotrebu 😀

  17
  8
 5. E ove sprdnje kroz CG se valja tone droge i zna se ko su glavni igraci i njihove vjerni poltroni sluge .a oni se hvale da su uhvatili nekog jada jadnoga.sa 3 tablete.Bijela je kao Kolumbija a ostalim gradovima da ne govorimo.Bolje nista ne objavljujte i ptice na grani znaju ko su ..biznismeni ..po nasoj ..postenoj zemlji casti obrsza i postenja..

  41
  3
 6. Ima li igdje iko da uđe u Dubravu (nekadašnje kancelarije HTP Boka)?
  Da obiđe plato kod spomenika preko puta gradske kapele?
  Da se popne do crkve Sv Ane da vidi ekipu koja je tamo???
  Ima li nam narodne milicije?
  Ima li roditelja te nesretne dijece?
  Znate li da tamo lik od oko 50 god izgubljenog pogleda radi na distribuciji ove vrste robe?
  Znate li šta vam rade potomci?
  Zna li iko do kada će ova “zombijada” da nam uništava omladinu?
  ……………..??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Šteta lijepog grada…

  55
  5
 7. A u HN se dtoga kupuje na trafici, kazu djeca. Ajde jednom jednu postenu raciju / ne najavljenu/ id Igala do Skaljara i trebace mali pi cap da je nodi. Zna se to dje i koliko.

  34
  2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code