Početna Društvo Uhapšeni mladići iz Herceg Novog i Sremske Kamenice za krađe po budvanskim...

Uhapšeni mladići iz Herceg Novog i Sremske Kamenice za krađe po budvanskim plažama

19

Budvanska policija uhapsila je Novljanina R.B. (33) i M.M. (28) iz Sremske Kamenice koji su osumnjičeni da su u protekle dvije sedmice pokrali više turista na budvanskim plažama.

Oni su, kako piše Dan, uhapšeni u odvojenim policijskim akcijama, a lisice na ruke stavili su im inspektori u civilu koji su ih zatekli u krađama.

Kako se navodi, pred policijskim inspektorima branili su se da su bili prinuđeni da kradu, tvrdeći da nijesu mogli da obezbijede sezonski posao, zbog čega su navodno i došli u Budvu.

Novljanin je osumnjičen za osam krađa, uglavnom na Jazu, a srbijanski državljanin za deset počinjenih na Slovenskoj plaži.

Iz Uprave policije naveli su da su uhapšeni vrebali turiste koji su im izgledali imućniji, a potom čekali da uđu u vodu i krali im torbe.

Ukradeni novac su trošili, a mobilne telefone, nakit i druge vrijedne stvari prodavali.

Obojica su privedena sudiji za istragu kotorskog Osnovnog suda Špiru Pavićeviću, koji je potvrdio da je R.B. i M.M. saslušao u prisustvu izabranih branioca.

On je kazao da je prihvatio predlog tužilaštva da im odredi pritvor do 30 dana.

R.B. i M.M. u utorak su upućeni u spuški Istražni zatvor.

Kako bi spriječili krađe na plažama, budvanska policija odredila je više inspektora koji su svakodnevno, u civilu, na plažama.

“Upravo je to i sada dalo rezultat”, kazali su iz policije.

19 Komentari

  1. Ocemo puna inena fuukare…zašto iniciali…valjda trevqno znqti ko je smeće da ga šutnemo ako dođe ispred vrata…zašto ih štitite???

    14
    1
  2. OVO JE DNO DNA ,SRAM IH I STID BILO ,BAGRA NERADNICI , TO SU IH RODITELJI OD MALENA VASPITAVALI , DJECA SE VASPITAVAJU OD ROĐENJA DA SE NEVALJA KRAST. NAJSTROZIJE ZREBA KAZNITI I OBJAVITI NJIHOVE SLUKE DA BAR TOG NOVLJANINA STO GA SIGURNO IZ VIĐENJA POZNAJEMO ISPLJUJEMO .

    26
    4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code