Uhvaćen Novljanin: Prijetio smrću sugrađaninu i njegovoj familiji, tražeći 2000 eura

Uhvaćen Novljanin: Prijetio smrću sugrađaninu i njegovoj familiji, tražeći 2000 eura

13954
16
Podijeli

policijaPripadnici Centra bezbjednosti Herceg Novi lišili su slobode  M.Z iz Herceg Novog zbog krivičnog djela iznude. Njima je, kako saznajemo, P.S. iz Herceg Novog prijavio da mu je tokom 19. avgusta poslato više SMS poruka uznemirujuće i prijeteće sadržine po život. Prijetnja se odnosila i na članove njegove familije i imovinu.

Poruke je slalo nepoznato lice, kasnije i u danima vikenda 20. i 21. avgusta, u više navrata, u kojima je NN izvršilac tražio novac u iznosu 2.000 eura. Zahtjevao je da mu P.S. dostavi pare  22. avgusta  ispod kontejnera u Meljinama, u kutiji od cigareta. Hercegnovska policija je od  ranih jutarnjih časova danas preduzela odgovarajuće aktivnosti i u 13 h lišila slobode  M.Z. iz Herceg Novog.

Picerija i restoran

Kod njega su pronašli mobilni aparat sa kojega su slate prijeteće poruke, kao i kutiju od cigareta koju je ostavio P.S. U toku dana, a nakon izvršene kriminalisitičke obrade M.Z. je sproveden ODT u Herceg Novom, koji je okvalifikovao događaj kao krivično djelo iznuda. Tuzilac je odredio zadržavanje do 72 h.

16 Komentari

  1. Krenulo se sa zavodjenjem reda i sprjecavanju gradskih siledzija da prosipaju silu, prijete i ucjenjuju.
    Bilo je vrijeme, i sve pohvale nadleznim.

  2. E, o ovoga se cojek ne moze ogrijesiti… ne pustajte ga iz zatvora… popravke nema…nadam se da ce ga sud cijeniti i u kontektu ranijih (ne)djela…

  3. Ne smeju se objavljivati imena pre pravosnazne presude a pogotovo da bi se neki komentatori anonimni izivljavali..Bio sam i ja jednom u inicijalima,nisam bio kriv….Poludeo bi da sam javno prozvan.

  4. Službenici CB Herceg Novi danas (ponedjeljak) su lišili slobode Zorana Marića.iz Herceg Novog zbog opravdane sumnje da je pokušao da iznudi 2.000 eura od P.S. iz Herceg Novog

  5. Zasto punoletna lica stitite inicijalima? Nema se zna ko je i ciji je i neka puknu od bruke oni koji su ga takvog napravili i vaspitali ako obraza uopste imaju.

Ostavite komentar

*

code