Početna Naslovna Uhvaćen zagađivač mora u Donjoj Lastvi, kažnjen „Indel inžinjering“

Uhvaćen zagađivač mora u Donjoj Lastvi, kažnjen „Indel inžinjering“

5

Komunalni inspektor Uprave za inspekcijske poslove Opštine Tivat zatekao je juče radnike firme „Indel ininjering“ iz Podgorice, kako ispumpavaju prljavu vodu u obližnji atmosferski kanal u Donjoj Lastvi.

Foto: Opština Tivat

Došlo je do zagađenja morske vode na obali u Donjoj Lastvi.

– Ovim je počinjen prekršaj po osnovu Zakona o komunalnim djelatnostima. Inspektor je na licu mjesta sačinio zapisnik i pravnom i odgovornom licu biće uručen prekršajni nalog – za pravno lice u iznosu od 1500€, a za odgovorno lice u iznosu od 500€- saopšteno je iz Opštine Tivat.

„Indel inžinjering“ izvodi radove na završetku regionalnog vodovoda za opštinu Herceg Novi. Komunalna inspekcija nastaviće sa kontrolom i izricanjem prekršajnih naloga svim prekršiocima važećih propisa i zakona, kaže se na kraju saopštenja.

5 Komentari

 1. OVO JE PRIRODNI MULJ I ZEMLJA. NEGO HVATAJTE VI PRAVE ZAGAĐIVAČE, KOJI SU ZAGADILI I KORUMPIRALI OPŠTINU I DRUGE USTANOVE, DO TE MJERE, DA SVI MI KOJI PLAĆAMO POREZE NE MOŽEMO DOPUNITI BUDŽET, KOLIKO ONI MOGU DA POTROŠE, I PODEBLJAJU SVOJE TAKULINE…

  5
  1
 2. To je obična, prirodna, zemlja, koja padne na dno i hrani morsku travu. Samo je ružno za vidjeti prvi dan. To i priroda radi, poslije svake veće kiše more je jedan dan obojano zemljanom bojom na ušćima.

  16
  3
 3. Nema izliva polutanata kao nafta kemikalije i ostalo, to je blato. Pola Topljanskog zaljeva nakon vece kise bude takve boje, uz to sto se izlijevaju i septicke jame. Sto je konkretno sporno u ovom slucaju? Gdje bi trebali odvozit tu vodu u Bar npr. kao sto ide smece iz Novog i to se masno placa? Inspektori imaju pametnijeg posla, samo ako ga zele naci.

  16
  4

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code