UKLANJAJU PRIVREMENE OBJEKTE U HERCEG NOVOM

UKLANJAJU PRIVREMENE OBJEKTE U HERCEG NOVOM

164
0
Podijeli

U narednom periodu na teritoriji opštine Herceg Novi biće kontrolisano i uklonjeno 19 privremenih objekata, obavjestili su iz JP Morsko dobro.

Upravi za inspekcijske poslove iz Morskog dobra su podnijeli zahtjev za kontrolu i uklanjanje privremenih objekta, koji nijesu planirani u opštini Herceg Novi, na lokacijama od Igala do Rosa.
To su: terasa ugostiteljskog objekta „Plava trojka” na Blatnoj plaži, objekat i terasa ugostiteljskog objekta na plaži hotela Tamaris, Igalo, terasa ugostiteljskog objekta i konstrukcija na plaži hotela Igalo, terasa ugostiteljskog objekta Salatić Igalo, terasa ugostiteljskog objekta Domazetović Igalo.
Inspekcija će obići i zatvoreni dio ugostiteljskog objekta na dijelu šetališta kat. parcela 2585 KO Topla, a uz objekat na kat. parceli 2402/5 KO Topla, Savina, šank i terasu u Lalovini.
Iz JP Morsko dobro navode da će na udaru kontrole biti montažni kiosk na šetalištu ispod željezničke stanice u Zelenici, plavi kontejner Zmijice-Kumbor, kao i kiosk preko puta MZ Kumbor.
Zatim u Đenovićima terasa na plaži Fanfani, drvena konstrukcija u Baošićima i terasa ugostiteljskog objekta Lanterna, terasa ispred ugostiteljskog objekta Igrač Više u Bijeloj.
Potom dva objekta u Kamenarima i na Rosama, montažna tenda – garaža i terasa ugostiteljskog objekta na kat. parceli 63 KO Rose.
Kako postavljanje ovih sadržaja nije predviđeno „Planom objekata privremenog karaktera za opštinu Herceg Novi” Ministarstvo održivog razvoja i turizma, zahtijevalo je da se obave kontrole iz nadležnosti Uprave zbog sprovođenja postupaka uklanjanja objekata.

Picerija i restoran

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code