Početna Društvo Uključite se u izradu PUP-a Herceg Novi

Uključite se u izradu PUP-a Herceg Novi

3

herceg novi 141Agencija za izgradnju i razvoj Herceg Novog objavila je elektronsku anketu za Prostorno urbanistički plan i pozvala građane da popune formular i na taj način učestvuju u izradi ovog, za Opštinu Herceg Novi, veoma važnog dokumenta.

Anketa je anonimna, a zaintersovani je mogu popuniti na stranici.

Agencija će 29. septembra organizovati i radionicu na temu “Utvrđivanje ključnih razvojnih problema koji se manifestuju u prostoru opštine Herceg Novi“. Cilj je da se što veći broj zainteresovanih anketara uključi u proces izrade prostorno-urbanističkog plana do 2030. godine.

– Vjerujemo da ćemo zajedničkim naporima uspjeti da izradimo plan koji će ubrzati razvoj naše opštine, stvaranje i realizaciju održivih prostornih rješenja – poručuju iz Agencije.

Radionica će biti održana u velikoj sali Skupštine opštine, od 16.30 do 20 sati. Učestvovaće predstavnici uprave grada, među kojima će biti direktor Agencije za izgradnju i razvoj grada, Nikša Grgurević, zatim rukovodilac izrade PUP-a, Milica Brajović kao i predstvanici privrednih društava, javnih preduzeća, civilnog društva i građani Herceg Novog. Pristup je slobodan.

3 Komentari

  1. A izvini Radislave zašto ne bi građani iskazali svoje mišljenje ? može bit i pogrešno i loše ali je mišljenje. Svakako će im neko stručan objasniti zašto je njihove mišljenje pogrešno i objasniti zašto je nečije mišljenje bolje. Takvim potezom će svakako smanjiti ćakule i bezvezna trljanja na pjaci i po kafićima jer će narod biti upoznat zašto je nešto ovako a nije onako.
    Svakako pohvala za ovakvu inicijativu…ale

  2. …i nemojte poslije da se bunite,jer evo imamo svi priliku unaprijed da iskažemo svoje mišljenje,što nije uobičajeno,osim na izborima kad često ne znamo što hoćemo.

  3. Kako obican gradjanin moze i da ucestvuje u nesto ovako bitno,strucno i odgovornom dijelu.
    Platite bre strucnjake i arhitekte iz HN-a,ne zamajavate nas vise.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code