Početna Servis Ukloniti vozila duž magistrale od Autobuske stanice ka Igalu

Ukloniti vozila duž magistrale od Autobuske stanice ka Igalu

11

Hroničan nedostatak parkinga u Herceg Novom mnoge vlasnike tjera da parkiraju i uz magistralni pojas. Oni koji su smjestili vozila na dijelu magistrale od glavne Autobuske stanice do Crvenog krsta moraju, ipak, naći bolje mjesto, poručuju iz hercegnovskog Komunalno stambenog preduzeća.

Zaposleni u Sekoru za održavanje lokalnih puteva nastaviće sjutra ujutru od 5 h uređivanje zelenog pojasa, odnosno uklanjanje ramenih grana iznad trupa magistralnog puta.

S obzirom da će za taj posao biti korišćena autokorpa, parkirana vozila moraju se ukloniti da ne bi bila oštećena, upozoravaju iz Komunalno stambenog doo.

11 Komentari

 1. Rijesite pitanje parkinga vec jednom pobogu a dje da parkiramo,auto preko auta shvatite da jednostavno nema mjesta.Napravite garazu podzemnu,javnu,bilo kakvu na 16 spratova,postavite montaznu,dajte privremenu dozvolu parkingu na skver.Novljani nemaju dje parkirat,turisti,niko jel moguce da se ovo ne moze rijesiti!!!!!

  28
 2. Zasto se dozvoljava parkiranje autobusa na pjenu od mora tj. na zakupljeni parking ispod Titive vile???Da li ko primjecuje da mi imamo autobusku uz plazu???

  11
  1
 3. Bolje uklonite taxiste sa dolaznog perona ili starog parkinga autobuske pa cete dobit mjesta.Od njih se parkingom ne moze proc jer pored svojeg obiljezenog mjesta parkiraju svuda dje stignu.I na prolaze i na pjesacki i na trotoar svuda ih ima.I niko nista ne smije da im rece.A vi se zalite na parkiranu sacicu jada od 5-6auta.E komunalci zaradjujete li vi platu kako bi trebali cccccc

  26
  6
 4. Ta vozila bi trebalo trajno ukloniti jer cesto ” vise” na magistralu pa ometaju ionako gust saobracaj, jeste da nema parkinga, ali ovo je neadekvatno mjesto.

  32
  2
 5. Niti jedna grana na tom dijelu magistrale ne ometa saobračaj.Žao mi je komunalna policijo,ali nemate nikakve ingerencije na tom putnom pojasu,pa ni na mirujući saobraćaj.Moraće te se zadovoljiti kucama macama i stanarima,kojim kontejnerom i toeto.

  16
  15
  • Nisi mi jasan,j.. . e ingerencije. Kakve to ima veze sa potrebom da se unaprijedi usluga i izgled grada bez obzira da li su tu grane dovoljno visoke. Maknut ces kola jer ce naci nekoga sa ingerencijama da ti orevede u eure ono sto ti nije bilo jasno u ovoj molbi. Svi nesto k*** sviramo,samo neka rade i sto vise,ko radi taj i uci pa i popravlja.

   9
   1

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code