Ukropina i Vidović pred meč sa Francuskom: Moramo biti ozbiljni od početka...

Ukropina i Vidović pred meč sa Francuskom: Moramo biti ozbiljni od početka do kraja

0
Podijeli

Iako crnogorska reprezentacija sjutra u Nikšiću sa Francuskom igra meč bez rezultatskog značaja, posljednji prve kvalifikacione runde za plasman u Svjetsku ligu, jer je sigurno da na drugi kvalifikacioni turnir ide kao drugoplasirana, iza Italije, nema opuštanja.

– Najbitnije je da smo ispunili cilj u ovim kvalifikacijama. Meč jeste bez rezultatskog značaja, ali svaki meč je bitan. Pogotovo za nas igrače koji se borimo za mjesto u timu. Moramo ozbiljno da uđemo u utakmicu, a znamo da je Francuska dobar protivnik. Respektujemo Francuze i mogu da nam stvore probleme ako ne budemo na željenom nivou – rekao je Stefan Vidović.

Picerija i restoran

Aleksa Ukropina se vratio u tim nakon skoro godinu zbog povrede ramena.

– Uvijek je lijepo biti u reprezentaciji. Što se tiče Francuza, dosta su nas namučili u prvom susretu, iako smo bili u dosta jačem sastavu nego sada. Igramo na domaćem bazenu, ekipa je podmlađena i moramo da budemo ozbiljni. Ja još uvijek nisam na maksimumu. Još treba da prođe vremena, ali sam zadovoljan kako se sve odvija. Daću sve od sebe i pokušati da odigram na što boljem nivou – istakao je Ukropina.

Crna Gora će se „trikolorima“ suprotstaviti u sastavu: Dejan Lazović, Slaven Kandić, Stefan Vidović, Đuro Radović, Marko Petković, Uroš Čučković, Vlado Popadić, Aleksa Ukropina, Bogdan Đurđić, Dimitrije Kriještorac, Vladan Spaić, Dragan Drašković i Nikola Murišić.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code