Početna Društvo Ulaganje u Dvoranu Park i Kanli Kulu skoro 80 hiljada eura

Ulaganje u Dvoranu Park i Kanli Kulu skoro 80 hiljada eura

4

JUK Herceg Fest nastaviće u ovoj godini ulaganje u poboljšanje i unaprijeđenje uslova u Dvorani Park, a jedna od većih i važnijih investicija biće rekonstrukcija enterijera i gledališta, uz nabavku pozorišne rasvjete i scenske mehanike.

Riječ je o investiciji od oko 55 hiljada eura, koja bi trebalo kompletno da bude finansirana iz sopstvenih sredstava.

Osim toga, u Dvorani Park biće postavljene nove elektroistalacije i protivpožarni alarmni sistem, za što je, uz instalacije i na Kanli kuli, opredijeljeno 20.400 eura, koje će JUK Herceg Fest takođe obezbijediti iz sopstvenih prihoda.

Na ovaj način biće nastavljen investicioni ciklus na objektu dvorane, u okviru kojeg je u prošloj godini urađena hidroizolacija krova i obnovljen dio scenske opreme, što je bila investicija od preko 50 hiljada eura.

Zakup opreme za tehničku realizaciju predstojećeg 51. Praznika mimoze (instaliranje radijske, televizijske, zvučne, video i električne opreme ) koštaće 14.990 eura, što će biti finansirano iz opštinskog budžeta. Isti dio novca biće neophodan i za tehničku realizaciju Filmskog festivala, a sredstva će takođe biti opredijeljan iz opštinske kase.

Plan javnih nabavki JUK Herceg festa za ovu godinu vrijedan je 187. 940 eura.

4 Komentari

  1. Šta znači iz sopstvenih sredstava, aludira se na profit iz poslovanja Ili se misli na sredstva iz budžeta opštine koja Herceg Fest dobija svake godine. Tvrdnja da se ulaže iz sopstvenih prihoda je pomalo konfuzna ako je rashod veći od prihoda. Osim toga, zar nisu planirane neke od ovih investicija na osnovu sredstava koje će dodjeliti Evropska unija kroz projekte od Simonide? Ništa mi nije jasno. Možda i ne treba da bude jasno.

    10
    2

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code