Početna Eco Ulov decembra: Zubatac 11,2 kg Božidara Radoševića ronjenjem na dah

Ulov decembra: Zubatac 11,2 kg Božidara Radoševića ronjenjem na dah

3

U nagradnoj igri “Ulov mjeseca ulov godine”, koju organizuje tivatstka kompanija Una Montenegro, najbolji ulov proteklog mjeseca, odnosno decembra, imao je Božidar Radošević, sa ulovljenim zubacem od 11,2kg.

On je osvojio prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru.

Zubatac je ulovljen tehnikom podvodnog ribolova u okolini Budve na dubini 35,7 metara, podvodnom puškom. Ulovljen je na dah.

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Dušan Vukčević sa ulovljenim šan pjerom od 2,48 kg.

U istom danu Dušan je ulovio i zubaca od 8 kg. Obije ribe su ulovljene tehnikom pendulanja, a za mamac je bila živa lignja.

Dubina je 80 metara u akvatorijumu Budve. Korišten je štap Shimano terez i multiplikator Penn GraphLite 2.

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvojio je Mladen Radulović sa ulovljenom kernjom težine 19,25kg u barskom akvatorijumu.

Ulov je ostvaren na živu lignju, tehnika ribanja pendula po dnu. Borba je trajala 20min, a od opreme korišten penn ali boat i mašinica penn senator.

3 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code