Početna Društvo “Ulov mjeseca” pripao dvanaestogodišnjem Kostu Tripinoviću

“Ulov mjeseca” pripao dvanaestogodišnjem Kostu Tripinoviću

1

Prvo mjesto i vaučer u iznosu od 50 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru na takmičenju „Ulov mjeseca“ kojeg organizuje pomenuta kompanija, osvojio je dvanaestogodišnji Kosto Tripinović sa ulovljenim kapitalnim primjerkom fratra od 800 g, saopšteno je iz kompanije.

“Svaki dan ribam na Bjelilima. Odvezem se sandolinom 30m od obale, tu je dubina 12m do 15m i tu se vežem. Taj dan sam ribao sa štapom. Udica je bila trojka, mamac koji sam koristio su bile mušlje. Tog dana sam imao sreće i uhvatio sam fratra od 800 g. Uhvaćen je 19.8.2021”, kazao je Tripinović.

Drugo mjesto i vaučer u iznosu od 30 eura koga može potrošiti u Uninim prodavnicama SIPA ili Marine Centru osvojio je Dejan Locić iz Herceg Novog sa pagrom od 6.8kg. Pagar je ulovljen 9.8.2021 oko 6:30 ujutru. Od opreme je korišten štap Zoga Black buster, mašinica Benzaro, struna 0,28, floor carbon 0,60. Mamac je bio živa lignja.

Treće mjesto i vaučer u iznosu od 20 eura za potrošnju u SIPA prodavnicama ili Marine Centru osvoliji su Petar i Martin Petrović sa grujem od 11kg. Oni su uhvatili gruja na samolovku na živu ukljatu.

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code