Početna Promo Umjesto kupovine osmomartovskih poklona Societe Generale banka donira sredstva udruženju multiple skleroze...

Umjesto kupovine osmomartovskih poklona Societe Generale banka donira sredstva udruženju multiple skleroze Crne Gore – Podgorica

0

Societe Generale banka Montenegro i ove godine umjesto kupovine osmomartovskih poklona novčana sredstva donira u humanitarne svrhe.

Kako je saošteno iz ove kompanije, u banci je kao i ranijih godina organizovano glasanje svih žena zaposlenih u banci, a donacija će odlukom njihovih glasova biti uplaćena Udruženju Multiple skleroze Crne Gore – Podgorica.

Prema riječima predsjednice udruženja, doc. dr Andrijane Nikolić, novčani iznos donacije od 2000,00 eura biće upotrijebljen za kupovinu vitaminskih suplemenata za sve žene oboljele od skleroze multipleks, kojih u bazi Udruženja trenutno ima 350 od ukupno 470 oboljelih.

Skleroza multipleks je autoimuno oboljenje koje zahtijeva medicinski tretman lijekovima i vitaminskim suplementima. Obzirom na to da vitaminski suplementi nisu na pozitivnoj listi, a da izdaci za njihovu kupovinu nisu mali, Udruženje je odlučilo da za iznos ove donacije nabavi ovu vrstu suplemenata i donira oboljelima od ove bolesti.

Osmomartovske donacije su tradicionalna akcija Societe Generale banke Montenegro, kojima se nastoji poboljšati položaj žena u crnogorskom društvu.

Promo tekst

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code