Umjesto u Novom boćarski turnir u Tivtu

Umjesto u Novom boćarski turnir u Tivtu

0
Podijeli

U Sportskoj sali u Kalimanju u Tivtu u toku je tradicionalni XXXIV boćarski turnir “Mimoza 2017”. Iako je bilo najavljeno da će se turnir odigrati na boćarskom terenu na Toploj, zbog lošeg vremena turnir je izmješten u Tivat.

Turnir je ove godine okupio veliki broj ekipa ali i učesnika, pa se s pravom može reći da je najmasovniji i najkvalitetniji do sada, kazao je Radiju Jadran jedan od članova kluba učesnika, “Val” iz Herceg Novog, Nikša Gojković:

Picerija i restoran

“Počeli smo jutros na Toploj kako je i najavljeno, međutim nevrijeme nas je omelo pa smo nastavili u Tivtu. Na terenima je 60 igrača, sve se odvija po planu, a takmičenje će trajati večeras do 19 h. Ovo je zaista najkvalitetniji i najbrojniji turnir do sada, jer su sa nama reprezentacija Srbije, ekipe iz Hrvatske i Slovenije, kao i domaće iz Novog, Tivta i Budve”, kazao je Gojković.

Osim domaćina i organizatora turnira, Boćarskog kluba “Val” iz Herceg Novog, na turniru učestvuju i BK Palma i Kalimanj iz Tivta, BK Maini iz Budve, BK Faraon i Borac iz Hrvatske, BK Kranj iz Slovenije kao i reprezentacija Srbije.

Prema propozicijama turnira, prvoplasirani u svakoj disciplini dobija 6 bodova, drugi 5, treći 4, četvrti 3, peti 2 i šesti bod. Ukupan pobjednik turnira je ekipa koja po osnovu plasmana osvoji najviše bodova.

Generalni sponzor turnira je DOO VAL Gojković Herceg Novi, a sponzor Opština Herceg Novi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code