Početna Sport Uoči sjutrašnje auto trke na Podima: Aldin Ćorović oborio rekord staze

Uoči sjutrašnje auto trke na Podima: Aldin Ćorović oborio rekord staze

15

Na prvom zvaničnom treningu brdske auto trke na Podima u Herceg Novom Aldin Ćorović je oborio danas rekord staze (2:04,331), koji je od prošle godine držao Luka Špadijer ( 2:04,414).

Ćorović i Špadijer ostavrili su, na zvaničnom treningu, najbolje rezultate.

Automobilisti Dražen Radulović i Ivan Ražnatović su imali tehničkih problema, koji će biti riješeni, kako bi spremno dočekali sjutrašnju trku, obavijestili su nas iz AMSK “Podi – Herceg Novi.

Vozače sjutra na Podima čekaju dvije vožnje, čiji će se rezultati sabirati za končan plasman. Dvije vožnje se održvaju iz razloga što je staza na Podima kraća od 6000m.

Podsjećamo, BAT Podi Herceg Novi 2018 u organizaciji AMSK “Podi – Herceg Novi” otvara ovogodišnju sezonu brdskih trka. Zatvaranje staze za redovan saobraćaj sjutra će biti od 9.00 sati. Prva vožnja počinje u 11.00 sati, a druga u 13.00 sati. Otvaranje staze za redovan saobraćaj biće u 16 sati.

15 Komentari

 1. OVOME ” PODJANINU ” TREBA POMOCI U SELENJU KAD MU TOLIKO SMETA , DA JE TO STO SE PREDSTAVLJA , ZNAO BI DA SU PODJANI , PRAVI , NA DALEKO POZNATI PO TRKACKIM SPOSOBNOSTIMA I DA NAM JE TO U KRVI , ALI ON TO NIJE , PA MU TREBA POMOCI U NJEGOVOJ ZELJI

  10
  12
 2. Trke bi trebalo da se odrzavaju u nenaseljenom dijelu grada a ne u dijelu gdje ima male dijece koja mogu vrlo lako da stradaju ,a o pripremama za trke da i ne pricam,to je posebna prica na koju bi novska policija trebala da obrati paznju

  13
  3
 3. OVO JE PRAVA MARSUTA ZA TRKE , SVAKA CAST ZA ORGANIZATORE I IMAM PREDLOG DA SE OVA TRKA ODRZAVA VISE PUTA U GODINI , AKO JE MOGUCE , POZDRAV ZA SVE UCESNIKE TRKE I NEKA VAM JE SRECNO ! ! !

  16
  22
 4. Ovo nije u redu da mi koji tu zivimo i gdje su zivjeli nasi preci moramo da selimo od buke skripe i danju i nocu godinama od od ove balavurdije.

  24
  15
 5. Do kada će trka juga ići međunarodnom magistralom? Eno im stari put s Poda do Kamenoga, pa sve do Dizdarice, nikome neće smetati, i neće se obustavljati saobraćaj, jer je to napušteni put. I ima više žestokih okuka.

  30
  10

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code