UOČI SEZONE PROMOCIJA CRNE GORE U VEĆIM GRADOVIMA SRBIJE

UOČI SEZONE PROMOCIJA CRNE GORE U VEĆIM GRADOVIMA SRBIJE

234
0
Podijeli

to budva logoTuristička organizacija opštine Budva je u saradnji sa Nacionalnom turističkom organizacijom Crne Gore i turističkim organizacijama Bara, Herceg Novog, Tivta i Kotora organizovala promociju turističke ponude za sezonu 2013. godine, na glavnim gradskim trgovima u Čačku, Kragujevcu i Novom Sadu posljednjih dana maja.
– Građani su u velikom broju posjetili naš info pult i interesovali se za cijene u Crnoj Gori dok je mlađa populacija tražila informacije vezane za zabavu i manifestacije koje se mogu propratiti tokom ljetnjih mjeseci. Zanimanje je iskazano i za pogodnosti koje se nude porodicama sa djecom. Takođe, primjetno je i veće interesovanje za privatni smještaj – saopštavaju iz TO Budva. Tokom promocije građanima je podjeljen promotivni materijal, a uz DJ animaciju organizovana je i nagradna igra. Vrijedne nagrade – ljetovanje za dvije osobe u Baru i Budvi obezbijedile su turističke organizacije Budve i Bara.
Promocija koja se uoči ovogodišnje turističke sezone sprovodi u većim gradovima Srbije usmjerena je na upoznavanje građana sa novitetima u turističkoj ponudi.
Promociju u ovim gradovima je propratio znatan broj medija, između ostalih „Čačanski glas”, radio „Ozon”, TV „kanal 9″, Tv „Kragujevac”, „Tanjug”, TV “Vojvodina”, „Dnevnik”, „Novosadske Novine”, „Turistička prizma” i drugi. Novinari su pokazali najviše interesovanja za aktuelne cjenovne aranžmane u hotelskom i privatnom smještaju tokom vansezone i u glavnoj sezoni, kao i za novitete u turističkoj ponudi.

Nema komentara

Ostavite komentar

*

code