Početna Izdvojeno Upis novih članova u Jadranovu školu plivanja

Upis novih članova u Jadranovu školu plivanja

0

Plivački vaterpolo klub Jadran Carine upisuje nove članove u školu plivanja za djevojčice i dječake 2011. godište i mlađe.

Foto: PVK Jadran

Škola plivanja radi svakim radnim danom u popodnevnom terminu od 15:00h i jutranjem od 08:30h na bazenu Jadran na Škveru. Za rad sa najmlađim polaznicima zadužena je trenerica plivanja Željka Ivičević, koja već punih 35 godina uči prvim plivačkim zaveslajima najmlađe Novljane. U stručnom radu škole plivanja takođe učestvuje i trenerica Milica Ćorović.

Svi zainteresovani mališani i roditelji mogu doći na otvoreni bazen Jadran na Škveru, svakim radnim danom od 08:30 i od 15:00 časova.

Foto: PVK Jadran

– Da bi se stiglo do nivoa vrhunskog plivača ili vaterpoliste, potrebno je mnogo rada. Ono odakle polazi jedan vrhunski plivač ili vaterpolista, je škola plivanja. „Jadranova škola plivanja” se sastoji iz tri dijela. U prvom se uči pravilan položaj tijela u vodi i disanje. Zatim se uče tehnike plivanja, a u posljednjem dijelu se svrstavaju plivači koji znaju sve četiri tehnike plivanja. Iz tog trećeg dijela, u zavisnosti prema preferenciji i sklonostima, djeca se raspoređuju u plivačke ili vaterpolo sekcije – ističu iz uprave kluba i poručuju:

– Ne zaboravite da je plivanje jedan od najzdravijih sportova za djecu! Zaplivajmo zajedno !!!

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code