Početna Sport Uprkos lošem vremenu, trka na Podima uspješna

Uprkos lošem vremenu, trka na Podima uspješna

10

trka podi 2016Brdsko brzinska auto trka koja je proteklog vikenda održana na Podima okupila je preko 50 vozača iz Crne Gore, a sva tri mjesta na pobjedničkom postolju zauzeli su vozači iz Kotora.
U ukupnom plasmanu, na I mjestu našao se Tripo Ivović član kluba “Blažo Smiljanić” iz Kotora, sa krajnjim vremenom 5 min 5 sek . Drugi je bio Dejan Bulatović iz ikstog kluba, sa vremenom 5 min 10 sek. Treće mjesto izborio je Goran Vučković, takođe član kotorskog kluba “Blažo Smiljanić”, koji je na cilj trke stigao za 5 min 22 sekunde.

Jedan od organizatora trke, Jovica Radović, ujedno i direktor AMSK Podi, za Radio Jadran je kazao kratko da su svi učesnici izuzetno bili zadovoljni prijemom i trkom, iako je čitav utisak kvarilo ružno vrijeme:

– Vrijeme jeste bilo loše, što je vjerovatno uslovilo i nevelik broj posjetilaca, pa ih je bilo negdje oko 800. Većih problema uprkos kiši zaista nije bilo. Jedino je Igor Dobriša u Peugeot-u 106 izletio sa staze, ali je prošao bez povreda i većih oštećenja na autu, kazao je Radović.

Herceg Novi je predstavljalo 7 automobilista – Igor Tripković, Jovica Misinezović, Miroslav Prnjat, Nikola Radonić, Nikola Samardžić, Milutin Krivokapić i Goran Milošev.

Organizator trke bio je AMSK Podi, pod pokroviteljstvom AMSCG kao i Karting saveza Crne Gore.

10 Komentari

  1. Trka je bila zanimljiva, kao sto to i treba da bude na trkama. Organizacija trke je na izuzetno nismom nivou tako da organizatori se nemaju sa cime pohvaliti. Samim tim da se put – staza nije oprala (pjesak i kamencici, naslage masnoce), sigurnost (jedna guma zakazena na pocetak bankine), oznake putanje obicnim sprejom nacrtane na stazi, vozila gledalaca parkirana na udaljenosti od 2-3 metra od staze i tako dalje i tako dalje.

  2. Pravo svakog sportske je da se takmiči za klub koji osjeća svojim. Nikolu bijelovica i Nikolu Samardzica smo izreklamirali na svakom kontaktu sa novinarima, cak sam ja kao organizator pored njegovih roditelja morao da potpišem odgovornost da bi vozio posto je maloljetan.Gospodinu “Ranku” bi neko blizak koga bi dobronamjerno shvatio trebao objasniti da se ovo DIVLJANJE zove sport. A špijune ne komentarisem posto im ime sve kaze.

  3. SRAMOTA JE DA NE SPOMENETE NIKOLU BJELOVIĆA KOJI JE MLAD I PERSPEKTIVAN MOMAK I PRED KOJIM JE BLISTAVA KARIJERA NEGO SPOMIJNJETE OVE KOJI SU ZAVRSILI SVOJ TRKACKI VJEK A OVAJ MOMAK PUNO OBEĆAVA ZIVI BILI PA VIDJELI

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code