Početna Društvo Uređen boćarski teren u Meljinama

Uređen boćarski teren u Meljinama

2

Proteklih dana završeno je asfaltiranje boćarskog terena u Meljinama. Radove je finansirala Opština Herceg Novi, izvedeni su na inicijativu Boćarskog kluba „Meljine“, a u saradnji sa Mjesnom zajednicom Meljine, saopšteno je iz službe za informisanje Opštine Herceg Novi.

– Uređenje terena za boćanje u Meljinama urađeno je zbog popularizacije i razvoja ovog sporta, koji je tradicija u Herceg Novom i Boki. Posebno je značajno to što Boćarski klub „Meljine“ ima podmladak koji koristi ovaj teren i vjerujem da ćemo na njemu gledati sve više mladih ljudi – kazao je potpredsjednik Opštine Miloš Konjević.

Kako dodaje, inicijativa za pomoć Opštine u sređivanju terena upućena je od Boćarskog kluba „Meljine“ na redovnom prijemu za građane, potom razmotrena i došlo je do realizacije. Na isti način će se i ubuduće nastaviti saradnja lokalne uprave sa građanima.

Radovi na uređenju zoga podrazumijevali su nasipanje tampona i valjanje radi pripreme terena za asfaltiranje, pripremu podloge za asfalt i asfaltiranje površine od 315 kvadratnih metara, a izvela ih je kompanija „Fortis Mont“.

2 Komentari

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code