Početna Društvo Uređen vidikovac na Podima

Uređen vidikovac na Podima

13

vidikovac podi 190316 2Na velikoj krivini puta Meljine-Petijevići, na ulazu u naselje Podi, pruža se predivan pogled na ulaz u Boku. Za pun doživljaj napravljen je, zahvaljujući angažovanju hercegnovskog Komunalno-stambenog preduzeća i lijep vidikovac.

–      Ranije su završeni građevinski radovi, postavljene nove bankine, kovana ograda i klupe, zasađene masline, a proteklih dana smo i ozelenili dio prema putu. Ovo je sada divno mjesto za predah i fotografisanje, što će sigurno iskoristiti i mještani i turisti – rekao je direktor Komunalno-stambenog preduzeća, Branislav Božović.

Za ovaj projekat Opština je angažovala, pored radnika Komunalno stambenog preduzeća, radnike “Čistoće”, lokalne firme “Fortis Mont” i “Eko-gradnja”.vidikovac podi 190316 1

13 Komentari

  1. ae ne prdite svi,bolje ovo nego kontejneri sto su stajali tu,nezahvalni ste svi,sve sto se radi dobro je,pare nisu bitne,ne dajemo ih mi,tj svakako nam ih uzimaju

  2. Ja bi tu jos napravio montazni kiosk za prodaju kokte i sladoleda na palicu, onako radi tutisticke ponude, zivi bili pa vidjeli koliko ce trajati inventar, mislim na daske sa klupa, to je u danasnje doba strateski materijal.

  3. Lijep pogled na šta ?! Na one bazene sa fekalijama, i na onu rupu put Nemile !? Sjedneš lijepo na klupu, a odzgo ili odozdo, reli vozači pripravnici – pod gasom !? Ne sjed’o ga ja na te klupe tako..

  4. Bravo vlast! Prva kapitalna investicija poslije led rasvete. Alo jel vama dobro??????? Ok za vidikovac ali sta da radimo sa gradom??? Izbor se bavi samim sobom a dps mjesnim zajednicama! Boze sacuvaj!!!!

  5. Dobro je sto je uredjen vidikovac,ali gdje ljudi moji?Pa da biste gledali ulaz u Boku i zaliv morate da NE VIDITE razbacano,ruzno,neuredjeno prigradsko naselje Nemilu i fabriku otpadnih voda.A to je nemoguce
    .Zato vidikovac otkriva ne ljepotu nego grdilo.

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code