Uroš Zloković: Sektor kampova na sajmovima u Njemačkoj i Holandiji, s boljom...

Uroš Zloković: Sektor kampova na sajmovima u Njemačkoj i Holandiji, s boljom ponudom

3
Podijeli

Posljednjih godina Herceg Novi se ne može pohvaliti ni brojem niti kvalitetnim kampovima, koji su u svijetu motorizovanim turistima, jedan od omiljenijih vidova smještaja. Iz Crnogorskog turističkog udruženja-sektora kampova stalno pokušavaju da pozicioniraju našu zemlju i kao destinaciju kamping turizma, kaže za Radio Jadran, predsjednik tog sektora, Uroš Zloković.

On najavljuje nastupe na dva sajma u Njemačkoj, u Majnhajmu, od 5-7. januara, a onda u holandskom Utrehtu, od 10. do 14. januara:

Picerija i restoran

– U Utrehtu smo i ranije bili nekoliko puta, ali prvi put predstvljamo ponudu kampova u Majnhajmu, koji je s nešto manje posjetilaca i izlagača, ali je veoma značajan za naše kampere, jer upravo veliki brpoj njih u Crnu Goru dolazi iz Njemačke. Nadamo se da ćemo na najbolji način predstaviti ponudu kampova u Boki i Crnoj Gori – ističe Zloković.

U našoj zemlji postoji oko 50 kampova, od kojih je 40 udruženo u CDU. Oni nastoje da se prilagode evropskim standardima u pružanju usluga. U Herceg Novom je nekada bilo 30, a posljednjih godina motorizovanim turistima je jedva dostupno 5-6 aktivnih kampova.

3 Komentari

  1. Ne znam sta naši tur. poslenici uopste traze na takvim sajmovima.Da li su vidjeli i jedan hrvatski da ne idemo dalje auto kamp šta oni pruzaju i kako su opremljeni.Ali lijepo je malo prosetati na tudji racun!

    7
    6

Ostavite komentar

*

code