Uskoro u Igalu teren za odbojku na pijesku, savez donirao opremu

Uskoro u Igalu teren za odbojku na pijesku, savez donirao opremu

3
Podijeli

Odbojkaški savez Crne Gore u sklopu realizacije projekta „Raširimo mrežu“ (“Expand the net”), koji ima za cilj promovisanje odbojke na pijesku za dječake i djevojčice,  ali i starije, donirao je opremu Sportskom centru Igalo.

Tim povodom generalnog Sekretara OSCG Ivana Boškovića, ugostili su direktor Sportskog centra Radovan Ralević i treneri OK “Herceg Novi” Sanja Jovović i OK “Albatros” Branka Obradović. U krugu Sportskog centra u toku je izgradnja terena za odbojku na pijesku.

Picerija i restoran

Generalni sekretar Ivan Bošković uručio im je opremu za teren i istakao da mu je drago što je pokrenuta inicijativa Sportskog centra Igalo za osposobljavanje terena za odbojku na pijesku.

“Siguran sam da će teren biti maksimalno iskorišćen i od mladih odbojkaša i odbojkašica iz ovog grada, ali i od svih ljubitelja ovoga sporta i to kroz aktivnosti koje su planirane u Herceg Novom, ali i kroz projekte Odbojkaškog saveza Crne Gore. Nadam se da ćemo jednoga dana upravo iz Herceg Novog imati predstavnike Crne Gore na međunarodnim takmičenjima, koji će stasati na ovom terenu”, kazao je Bošković.

Direktor Sportskog centra Radovan Ralević  je istakao da će pružiti apsolutnu podršku svakom zdravom projektu iz bilo koje oblasti sporta, a koja ima za cilj da okupi što više djece.

Odbojkaški savez Crne Gore kroz opremanje terena nastavlja sa realizacijom projekta „Raširimo mrežu“ koji je podržan od strane FIVB i CEV.

3 Komentari

Ostavite komentar