Početna Društvo Uskršnje čestitke

Uskršnje čestitke

1

Čelnici Opštine Herceg Novi:

Svim vjernicima rimokatoličke vjeroispovjesti i sveštenstvu čestitamo Uskrs, u ime Opštine Herceg Novi i svoje lično ime.

Želimo da Uskrs, praznik pobjede života i ljubavi, donese mir, zdravlje i praštanje u svaki dom.

Neka praznični dani u slavu Hristovog vaskrsenja proteknu radosno i spokojno, nadahnu na dobročinstvo, podstaknu slogu, međusobno poštovanje i zajedništvo, radi napretka i bolje budućnosti.

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i predsjendik Skupštine dr Miloš Bigović

Novkska lista:

Svim vjernicima katoličke vjeroispovjesti želimo srećan i blagosloven Uskrs. Želimo da ove blage dane provedete u krugu bliskih i dragih ljudi, u dobrom zdravlju i blagostanju, miru i ljubavi!

Vaša Novska Lista!

HGI:

Hrvatska građanska inicijativa svim pripadnicima katoličke vjeroispovijedi želi sretan i blagoslovljen Uskrs, uz želju da nas ovaj najveći kršćanski blagdan učvrsti u nasljedovanju svih onih vrijednosti, koje cine boljim pojedinca i društvo.

OO DPS Herceg Novi:

U ime Opštinskog odbora DPS Herceg Novi i u svoje lično ime sveštenstvu i svim pripadnicima katoličke vjeroispovjesti u Herceg Novom i Crnoj Gori, upućujem sve najljepše želje! Želim da vam uskršnji praznici podare mir i radost i da ih u toplini porodičnog doma proslavite sa svojim porodicama, komšijama i prijateljima.

Predsjednik OO DPS Herceg Novi,
Slobodan Krušo Radović

Bokeški forum:

Uskrs je praznik koji simbolizuje pobjedu života nad smrću, dobra nad zlom, pravde nad nepravdom i koji nam daje vjeru u ljudsku dobrotu.

Zato neka ovaj Uskrs uz poruku nade, optimizma i ljubavi u svima nama probudi osjetljivost na patnju i potrebe drugih, želju za međusobnim razumijevanjem i praštanjem, za pravdom i mirom. U tom duhu, svim pripadnicima rimokatoličke vjeroispovjesti želimo sretan i blagoslovljen najveći hrišćanski praznik.

Vaš Bokeški Forum

1 komentar

Ostavite komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code