Uspješan dobrotvorni Bal pod maskama u hotelu “Lazure”

Uspješan dobrotvorni Bal pod maskama u hotelu “Lazure”

1
Podijeli

U hotelu ”Lazure Marina & Hotel” uspješno je održan proteklog vikenda prvi Bal pod maskama, u okviru programa 50. Praznika mimoze. Gosti pod krinkama i maskama plesali su uz bend Frajle, a u uvodnom dijelu programa nastupila je, takođe maskirana, glumica i počasna građanka Herceg Novog Tanja Bošković.

Kako je saopšteno iz Službe za informisanje Opštine Herceg Novi, program su upotpunile hercegnovske mažoretke i karnevalska grupa Rajske ptice.

Picerija i restoran

Suorganizatori iz hotela ”Lazure” istakli su da je događaj organizovan na visokom nivou, veoma su zadovoljni odzivom, atmosferom i reakcijama gostiju. Sala je bila popunjena, a tražila se i karta više.

Bal pod maskama je prvi događaj Praznika mimoze koji je dobrotvornog karaktera. Gosti su donirali značajna sredstva, koja će biti usmjerena na izgradnju dječijeg igrališta u naselju Gomila u Igalu.

Bal pod maskama jedan je od tri događaja organizovana u hotelu ”Lazure”, novootvorenom objektu sa pet zvjezdica. Početkom februara je održano veče Kraft piva, a sredinom prošlog mjeseca Salon vina, događaji koji su okupili više stotina posjetilaca.

Sljedeći maskenbal na 50. Praznik mimoze zakazan je za subotu, 9. mart kada će u Institutu ”Dr Simo Milošević” nastupiti poznati pop pjevač Dženan Lončarević.

1 komentar

  1. Najbolje mjesto u gradu. Otvoreni su za sve i svi su dobrodosli. S toliko srdačnosti njihovo osoblje svakoga dočeka…Lijepo se čovjek osjeća u takvom ambijentu. Pravi su domaćini!

    21
    3

Ostavite komentar

*

code